Consoles PS2 de segona mà a Barcelona

Consoles PS2 de segona mà a Barcelona

En Re-Nuevo pots comprar la consola PS2 de segona mà a un preu extraordinari. Però a més del preu, comprar a la botiga Re-Nuevo de Barcelona té molts altres avantatges. D'una banda disposem d'una àmplia gamma de consoles on podràs triar la més adequada a les teves necessitats. Aquestes consoles les podràs veure cadascuna, tocar i comprovar que estan en bon estat conservació i de funcionament.

Els nostres professionals et podran assessorar en la teva elecció en el cas que tinguis dubtes. I pots fer la teva compra amb total tranquil·litat ja que si la consola triada no s'ajusta a les teves expectatives, la podràs tornar dins dels primers quinze dies de la teva compra.

I si al cap d'uns mesos sorgís algun problema sorpresa amb la teva PS2, segueixes cobert ja que tots els productes de Re-Nuevo tenen un 1 de garantia.

Què més es pot pedirr?

En la següent graella pots veure algun exemple de consoles PS2 encara tingues en compte que hi ha més configuracions i accessoris a triar a la botiga.

- PS2 Clàssica
- PS2 Slim

(NOTA: aquests exemples no estan necessàriament actualitzades. A més d'aquests, hi ha més consoles PS2 disponibles).

Si vols saber més de consoles de segona mà abans de comprar o vendre una, et recomanem llegeixis els següents articles on trobaràs uns interessants consells que, de ben segur, et poden ser d'utilitat:

El comandament Nunchuck de la consola Wii
La nova consola Nintendo Wii U
Cuidar la teva consola PSP de segona mà o nova
Cures per la teva consola PlayStation 1, nova o de segona mà
Jocs Wii de segona mà

Si vols més informació ens pots contactar de diferents formes: mitjançant la nostra pàgina de contacte, enviant un email a info@renuevo.es o usant el XAT que pots veure a baix a la dreta.

Fins aviat!

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.