Com vendre productes de segona mà des de Madrid?

Com vendre productes de segona mà des de Madrid?

Una de les preguntes que més ens fan els nostres clients de Madrid és, com ho han de fer per vendre els seus productes de segona mà a la nostra botiga. Estan acostumats a comprar a través de la nostra botiga online, però no tenen clar quins són els passos a seguir si el que volen és vendre allò que no fan servir.

VENDRE SEGONA MÀ A MADRID

Re-Nuevo no és només una botiga on comprar articles o joies d'or de segona mà, sinó que també estem especialitzats en la compra de tot tipus de productes de segona mà. Si ets de Madrid i el que vols és vendre algun producte de segona mà, ja sigui perquè no l'utilitzes o perquè necessites diners, et mostrem un seguit d'indicacions:

1.- Abans de res et recomanaríem la lectura d'algun dels nostres consells perquè puguis vendre'ns teus productes usats al millor preu. Al nostre blog trobaràs infinitat de consells i recomanacions; te'n mostrem 4, que creiem poden interessar-te:

- Com preparar un producte de segona mà abans de vendre'l

- Consells per vendre productes de segona mà per internet

- Com aconseguir més diners per els teus productes de segona mà

- Com vendre fàcilment els teus productes de segona mà a través de Skype

2.- En aquest post hem adjuntat un vídeo en el qual t'informem sobre totes les formes que pots utilitzar per contactar amb la nostra botiga (omplir formulari, mail, telèfon, skype, ...) i vendre'ns els teus articles usats. Adjuntem el link del VÍDEO: Vendre productes de segona mà des de Madrid

NOTA: llistat de tots els productes de segona mà que comprem a la nostra botiga online (QUÈ COMPREM)

També podràs vendre productes de segona mà a la nostra botiga des de qualsevol altre municipi de la província de Madrid.

Finalment, recorda que a Re-Nuevo podràs vendre tot tipus de productes i joies de segona mà al millor preu. Visita la nostra botiga online i realitza les teves vendes d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga de segona mà a Madrid.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.