Com preparar un anunci per vendre un mòbil de segona mà

Com preparar un anunci per vendre un mòbil de segona mà

Clic aquí per vendre el teu mòbil o smartphone.

La forma més ràpida i còmoda per vendre un mòbil de segona mà és anar a una botiga (física o online) en la que ens el valorin al moment i ens elcomprin. Però també hi ha la possibilitat de buscar un comprador particular mitjançant la publicació d'un anunci en alguna de les webs o plataformes dedicades al mercat de segona mà (wallapop, ebay, vibbo, ...).

Si és així, aquest post t'interessa. En ell, et mostrem com fer un bon anunci de venda del teu mòbil de segona mà perquè puguis vendre el més aviat possible i al millor preu.

NOTA: aquests consells són útils per vendre mòbils o smartphones de qualsevol marca (Apple iPhone, Samsung, Sony. Huawei, BQ, LG, Lenovo, Motorola, Nokia, ...).

COM FER UN BON ANUNCI

Encara que pugui semblar una cosa senzilla i a la que no has de parar atenció, preparar un bon anunci és primordial si volem realitzar la nostra venda. Per això, és important que el teu anunci de venda sigui de qualitat.

Els principals aspectes a tenir en compte a l’hora de realitzar un anunci per vendre un mòbil de segona mà són:

1.- Títol i descripció: han de ser curts i especificar tot el relatiu sobre quin és el seu estat o altra informació que pugui ser rellevant per al possible comprador. Evidentment, en el títol ha d'aparèixer la marca, model (i versió del mòbil).

2.- Fotografies reals: mai has de posar fotos genèriques del mòbil o Smartphone. Han de ser fotografies reals del mòbil de segona mà que vols vendre. La nostra recomanació és que com més fotografies posis a l'anunci, millor que millor. D'aquesta manera ofereixes més informació al comprador i transmets més confiança.

3.- Fotos de qualitat: abans de fer una foto al mòbil, aquest ha d'estar ben net. Pel que abans de fer res, dedica un temps a deixar el teu mòbil de segona mà en òptim estat. Totes les fotografies han de tenir un mínim de qualitat, de manera que sempre has d'utilitzar alguna càmera de qualitat per a les teves fotos. No oblidis utilitzar el flaix perquè les teves fotos estiguin ben il·luminades. És recomanable utilitzar un fons totalment blanc perquè el mòbil llueixi més i s'apreciï millor a la foto.

4.- Estat de conservació: a l'anunci sempre has d'especificar en quin estat es troba. Sigues rigorós i objectiu en aquest aspecte. Un mòbil pot estar com nou, en excel·lent estat, usat, a estrenar, ...

5.- Mostra detalls: fotografia i mostra totes les parts i detalls rellevants del mòbil a vendre (petits cops, ratllades, desgast, ...)

6.- Afegeix qualsevol accessori: sempre has vendre el teu mòbil costat de tots els accessoris que disposis (carregador, funda, caixa original, auriculars, ...). Això si, no oblidis fotografiar-ho tot al costat del mòbil i especificar-ho en la descripció de l'anunci.

7.- Ortografia: redacta tot el text sense fer faltes d'ortografia. Un anunci plens de faltes ortogràfiques transmet desconfiança, per la qual cosa has de ser escrupolós en aquest aspecte.

8.- Preu: el preu ha de ser "competitiu". No serveix de res fer l'anunci "perfecte" si després no va acompanyat d'un bon preu. No posis preus massa elevats i recorda que sempre han d'anar d'acord al seu estat de conservació. Pots navegar per internet per buscar a quin preu s'està venent el mateix mòbil que tu vols vendre.

No deixis de visitar la nostra botiga online en la qual podràs comprar o vendre tot tipus de mòbils de segona mà al millor preu. Estem especialitzats en la compravenda de mòbils de les millors marques (Apple iPhone, Samsung, LG, Huawei, BQ, Sony, ...).

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.