Com fer les fotografies per a un anunci de segona mà

Com fer les fotografies per a un anunci de segona mà

Si estàs pensant en vendre un producte usat a través d'internet, pot ser que vulguis fer servir alguna de les plataformes o canals de compra-venda que tens a la teva disposició ... Si és així, és imprescindible que facis un bon anunci per aconseguir arribar al màxim nombre de possibles compradors.

Per això, avui volem parlar d'un dels aspectes més importants de tot anunci de segona mà; ens referim a la fotografia/es del producte o article a vendre.

QUÈ HE DE TENIR EN COMPTE?

A continuació et mostrem una sèrie de consells i trucs per fer una bona fotografia, així com els principals aspectes a tenir en compte.

1.- La foto del producte és el primer en que es fixa el comprador, per això sempre has de cuidar al màxim que estigui ben realitzada.

2.- Abans de fer la fotografia del producte de segona mà, hauràs de netejar-lo bé. Un article ben net sempre lluirà més.

3.- Realitza fotografies de qualitat. Utilitza càmeres fotogràfiques rèflex o compactes per realitzar les teves fotos. Si no disposes de càmera fotogràfica, també pot servir-te la càmera de l'Smartphone (sempre que sigui de qualitat)

4.- Perquè la foto destaqui dins de l'anunci, és primordial que estigui correctament il·luminada. Fes les fotografies en algun lloc que estigui ben il·luminat. Sinó sempre pots utilitzar alguna llum indirecta (un focus) o ajudar-te amb el flaix de la càmera.

5.- Presta atenció als enquadraments; és a dir, que l'objecte estigui ben enquadrat dins de la fotografia. Mira de fer fotos en què el producte sigui el principal protagonista (no deixis molt espai buit al voltant del producte)

6.- Tingues cura que l'enfocament sigui bo. El producte de segona mà ha d'estar perfectament enfocat.

7.- Evita fons del mateix color que el producte i fons multicromàtics. Sempre és recomanable utilitzar un únic color de fons (el blanc és el més idoni).

8.- No utilitzis fotografies "genèriques" del producte. Realitza tu mateix les fotos.

9.- Fes diverses fotos del producte de segona mà. Així mateix, també has de fotografiar-lo des de diferents angles i realitzar fotografies "detall". El possible comprador ho agrairà. Aquest tipus de fotografies transmeten garantia i transparència.

10.- Si el producte disposa d'accessoris o caixa original, no oblidis fotografiar-los.

11.- En productes de segona mà cars, Premium o de luxe, és important que prenguis el temps que sigui necessari per realitzar les teves fotografies. Com més professionals es vegin, més probabilitats de venda.

12.- En alguns casos pot ser útil l'ús del trípode i realitzar algunes "millores" mitjançant software (Photoshop, Gimp, Lightroom, ...).

Esperem que totes aquestes recomanacions per fer bones fotos, t’hagin estat útils. Pots trobar molts més consells al nostre Blog de Segona Mà.

Finalment, aprofitem per recordar-te que a Re-Nuevo (Botiga de Segona Mà) estem especialitzats en la compra de tot tipus d'articles usats. I ara, pots fer-ho de forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com fer un bon anunci per vendre un producte de segona mà

Consells per vendre productes de segona mà per internet

Consells per vendre articles usats

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.