Com actualitzar i esborrar la memòria cache d'una XBOX 360 de segona mà

Com actualitzar i esborrar la memòria cache d'una XBOX 360 de segona mà

Hi ha ocasions en què poden produir-se petits errors en el funcionament d'una Xbox 360 d'ocasió i que tenen fàcil solució. Per això, abans de descartar la seva compra és important realitzar algunes petites comprovacions.

En el post d'avui, us mostrem com podeu actualitzar i esborrar la memòria cache de qualsevol Xbox 360 de segona mà.

NOTA: si aquests consells per solucionar petits problemes no funcionen sempre teniu l'opció de resetejar la consola a la seva configuració de fàbrica. Esbrina com fer-ho en (Com formatar una Xbox 360 de segona mà per deixar-la com nova)

ACTUALITZAR LA XBOX 360

Cada cert temps Microsoft ofereix actualitzacions per al software (sistema) de la seva consola, proveint a la Xbox 360 de noves i interessants funcionalitats.

A més, hi ha ocasions en què una simple actualització del sistema de la Xbox 360 permet solucionar certs petits problemes (Kinect no funciona, no apareixen els avatars, petits problemes amb nous codecs de vídeo, problemes amb alguns jocs, ...).

- Actualització des Xbox Live

Per actualitzar qualsevol consola Xbox 360 de segona mà, és tan senzill com instal·lar aquesta actualització des de Xbox Live. Per a això, només necessitarem que la Xbox 360 estigui connectada a internet.

Pots accedir a l'actualització de la següent manera: prem a "Configuració" >>> "Configuració del sistema" >>> "Configuració de xarxa" >>> escull entre (xarxa per cable o en nom de la teva xarxa Wi-Fi si la consola t'ho demana) >>> prem "Prova connexió a Xbox Live".

Si la consola no està actualitzada et sol·licitarà que actualitzis la Xbox 360. Només hauràs de prémer a "SI".

- Actualització des de memòria USB

Si la vostra consola no disposa de connexió a internet, l'anterior sistema no us serà útil. Haureu utilitzar un altre dels mètodes que permet actualitzar una Xbox 360 de segona mà. Ens referim a l'actualització del sistema de la Xbox 360 mitjançant una unitat de memòria USB (un pendrive).

NOTA: el procés consistirà a copiar l'arxiu d'actualització en una memòria USB, per posteriorment connectar-la a la Xbox 360).

Els passos a seguir seran els següents:

- Connecta una memòria USB o pendrive en el teu ordinador.

- Descarrega l'arxiu d'actualització de la Xbox 360 (arxiu .ZIP) des del web de Microsoft. Click al següent enllaç per baixar l'arxiu (http://www.xbox.com/system-update-usb)

- Descomprimeix l'arxiu .ZIP que acabes de descarregar al teu ordinador.

- Copia el contingut de l'arxiu .ZIP que acabes de descomprimir i enganxa'l a la memòria USB. A continuació desconnecta el USB (pendrive) del teu ordinador.

- A continuació connecta la memòria USB a la consola Xbox 360 de segona mà

- Reinicia la Xbox 360. El procés d'actualització s'iniciarà automàticament i només hauràs de seguir les indicacions que se't mostrin en pantalla.

ESBORRAR MEMÒRIA CACHE DE LA XBOX 360

Igual que amb l'actualització de la consola, el procediment d'esborrar la memòria cache de la Xbox 360 també és una altra bona manera de solucionar petits problemes de funcionament.

Per esborrar la memòria cache, hem de fer el següent:

- Cliqueu a "Configuració" i posteriorment a "Configuració del sistema".

- Selecciona l'opció "Emmagatzematge".

- Situa't sobre del disc dur de la Xbox 360 (Disc Dur, Hard Disk, ...) i a continuació prem el botó "Y" del comandament per accedir a les Característiques del dispositiu.

- Selecciona "Esborrar la memòria cache del sistema" i prem a "SI" per confirmar l'inici del procés.

NOTA: tant l'actualització del sistema com l'esborrat de la memòria cache de la Xbox 360 de segona mà, són 2 bons processos per a un correcte manteniment de la consola.

Finalment, t'informem que a Re-Nuevo pots comprar o vendre la teva Xbox 360 de segona mà al millor preu (o qualsevol altra consola). A més, totes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

T'esperem a la nostra botiga de Barcelona o si ho prefereixes, també pots visitar-nos mitjançant la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Consells per formatar una Xbox 360 de segona mà i deixar-la com nova

Consells per comprar i mantenir una consola Xbox 360 de segona mà

Consells útils per allargar la vida de la teva consola Xbox de segona mà

Consells per comprar una consola Xbox One de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.