Articles per passeig del nadó, de segona mà

Articles per passeig del nadó, de segona mà

El teu fill, des que neix fins que es fa gran es trasllada d'un lloc a un altre mentre experimenta i coneix el seu entorn. Unes vegades amb caminadors, provant cap a on el dirigeixen les seves petites cames. Altres vegades som nosaltres els que ho portem a passejar.

En tots els casos és important comptar amb elements de transport que li garanteixin seguretat i confort. Aquests aparells són realment costosos i mai arriben a amortitzar ja que el nen creix de forma molt ràpida. Per això Re-Nuevo et dóna l'opció a adquirir-los de segona mà i en un envejable estat de conservació, això si, a preus d'ocasió.

Totes les marques i models garantits per un any i com sempre, amb 15 dies de prova amb garantia de devolució. No et resignis a tenir el millor cotxet de passeig per al teu fill i al millor preu. Sempre assessorat pel nostre equip de professionals en el món infantil que et guiaran i aconsellaran la millor opció per al teu fill.

Si tens alguna consulta o dubte, acosta't al nostre establiment o bé posa't en contacte amb el nostre assessor en articles infantils i de nadó, ja que ell podrà aconsellar-te sobre la millor opció per al teu fill.

Com sempre en Re-Nuevo teva botiga professional de segona mà.

A continuació t'oferim uns petits exemples d'articles per a passeig del nadó, de segona mà, que pots trobar en Re-Nuevo:

- Cistella nadó NEW OXYGEN cadira i maxicosi E229062
- Carro de nadó 2 peces CASUALPLAY + amb accessoris E232359
- Motxilla portabebe BREVI CUORVICINO E227458
- Cistella Stokke cadira més cucut amb manual + tots accessoris E232227 ...

(NOTA: aquests exemples no estan necessàriament actualitzades. A més d'aquests, hi ha més carrets de nadó i altres molts articles disponibles).

Si vas a comprar o vendre articles per al passeig del nadó o altres articles de nadó, de segona mà, i vols saber més sobre ells, fes click en els següents enllaços i accediràs a uns posts amb uns consells que, de ben segur, et podran ser d'utilitat.

"Consells per comprar cadires de cotxes per nadó, de segona mà"

"Consells per comprar o vendre un carret de nadó de segona mà"

"Consells per comprar o vendre carrets de nadó de segona mà"

"Comprar o vendre una càmera de vídeo control de segona mà per a nadó"

"Cotxet de bebè Stokke de segona mà"

"Quin termòmetre de nadó podem comprar de segona mà"

Ven o compra el teu article de passeig del nadó, de segona mà, d'una forma ràpida, senzilla i còmoda, sense moure't de casa.

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubtis en contactar-nos mitjançant la nostra pàgina de contacte, enviant un email a info@renuevo.es o usant el XAT que pots veure a baix a la dreta.

T'esperem!

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.