Articles per al bany del nadó, de segona mà

Articles per al bany del nadó, de segona mà

Un dels moments més agradables per al teu bebè és el del bany diari. Per a això es fa imprescindible comptar amb una sèrie d'accessoris i elements que permetin al teu fill gaudir al màxim d'aquest moment. Sens dubte un de les coses que hem de tenir en compte és que els articles de bany de nadó té un elevat cost que pots mitigar comprant-los de segona mà.

Amb total garantia de funcionament Re-Nuevo t'ofereix articles de bany de nadó de segona mà en un estat de conservació de nou o gairebé nou. De totes les marques i models perquè puguis triar entre un gran ventall de possibilitats. Bañeritas, reductors, canviadors o cadiretes adaptadores són només uns exemples que pots trobar en Re-Nuevo.

Els productes de bany infantils de segona mà et permeten estalviar diners sense perdre cap prestació, i amb la possibilitat de tornar-los a vendre posteriorment una vegada el teu fill ja no els necessiti.

En Re-Nuevo trobaràs aquests articles de bany i molts més relacionats amb el món infantil Vine a la nostra botiga Re-Nuevo o truca'ns per telèfon perquè un dels nostres especialistes en articles infantils d'ocasió pugui assessorar i indicar-te que és el que necessites a partir de les teves necessitats.

Com sempre en Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

A continuació t'oferim uns petits exemples d'articles de bany per al nadó, de segona mà, que pots trobar en Re-Nuevo:

- Canviador nadó JANE SPLASH E229064
- Suport banyera anatòmic SARO E228150
- Banyera inflable SARO especial viatge E228169
- Suport banyera anatòmic i abatible SARO E228149

(NOTA: aquests exemples no estan necessàriament actualitzades. A més d'aquests, hi ha més articles per al bany del nadó disponibles).

Si vas a comprar o vendre articles per al bany del nadó o altres productes per al nadó, de segona mà, i vols saber més sobre ells, fes click en els següents enllaços i accediràs a uns posts amb uns consells que, de ben segur, et podran ser d'utilitat.

"Consells per comprar cadires de cotxes per nadó, de segona mà"

"Consells per comprar o vendre un carret de nadó de segona mà"

"Consells per comprar o vendre carrets de nadó de segona mà"

"Comprar o vendre una càmera de vídeo control de segona mà per a nadó"

"Cotxet de bebè Stokke de segona mà"

"Quin termòmetre de nadó podem comprar de segona mà"

 

Ven o compra el teu article de bany per a nadons de segona mà, d'una forma ràpida, senzilla i còmoda, sense moure't de casa. Fes clic al botó correrspondiente:

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubtis en contactar-nos mitjançant la nostra pàgina de contacte, enviant un email a info@renuevo.es o usant el XAT que pots veure a baix a la dreta.

T'esperem!

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.