A quin preu puc vendre un aspirador ROOMBA de segona mà?

A quin preu puc vendre un aspirador ROOMBA de segona mà?

Com ja hem comentat en anteriors ocasions, comprar un aspirador Roomba de segona mà és una excel·lent forma d'estalviar diners. Però ... i si el que volem és guanyar alguns diners venent-lo? Si és així, el que necessitaràs és esbrinar a quin preu pots fer-ho.

Per això, en el següent enllaç et mostrem una sèrie d'aspiradors Roomba amb el preu al qual pots vendre’l a la nostra botiga. (El preu que et pagaríem a tu)

>>> Preus de venda d'un Robot Roomba de segona mà.

VENDRE ASPIRADOR ROOMBA DE SEGONA MÀ

Si pel motiu que sigui, has decidit que vols vendre el teu robot Roomba però desconeixes a quin preu fer-ho, és important que tinguis en compte certs aspectes (consideracions prèvies) que influiran en el teu preu de venda. Així mateix, alguns d'aquests consells et seran de gran utilitat a l'hora de posar el teu preu.

- ¿Quin és el seu preu nou?: encara que no sempre sigui possible, ja que el producte pot estar descatalogat, busca quin és el seu preu nou. Conèixer el preu actual sempre t'ajudarà a esbrinar i determinar el preu de segona mà. Pensa que un producte nou que en el seu dia et va costar 600€, pot ser que passat el temps se segueixi venent però a un preu inferior (per exemple 400 €). En aquest cas, hauràs de calcular el teu preu de venda tenint com a referència un preu nou de 400 € i no els 600 € que realment vas pagar.

NOTA: pots buscar el seu preu nou a internet. Mira a la web oficial de iRobot, a la d'El Corte Inglés, Media Markt, Amazon, ... Qualsevol d'elles pot servir-te.

- Coneix el mercat i la teva competència: entra en webs, botigues online o plataformes de segona mà a la recerca del preu de venda del mateix model de Roomba que tu tinguis. Necessites saber quin és el preu que es demana per ell. D'aquesta manera podràs establir un preu que sigui competitiu i que no sigui massa elevat.

- Estat de conservació: no tots els robots Roomba de segona mà tenen el mateix preu, ja que l'estat en què es troben també influirà en el preu final. Un Roomba en perfecte o molt bon estat sempre tindrà un preu superior a un que estigui molt usat. Així que ja saps, presta atenció a com es troba i tracta de ser objectiu.

- Neteja'l bé: en tractar-se d'un producte de segona mà i si el que vols és poder vendre’l al millor preu, sempre hauràs de deixar el teu Roomba el més net possible. Un article ben net sempre transmet més confiança i garantia.

- Funcionament: evidentment el seu funcionament ha de ser bo. Prova-ho bé abans de vendre’l.

- Accessoris, caixa original, ...: ven-lo juntament amb tots els accessoris que puguis tenir i si encara disposes de la seva caixa original millor que millor. Sens dubte t'ajudarà a vendre’l abans i a un preu superior.

>> Consulta els nostres preus de compra a "Vendre un rotot Roomba de segona mà".

Finalment, recorda que a través de la nostra botiga online pots vendre tot tipus d'articles de segona mà, d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. Pots consultar tots els productes que comprem a "Què comprem i què venem".

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar un robot ROOMBA usat

Com comprar o vendre un robot aspirador ROOMBA de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.