6 Consells de com guardar joies per crear els teus bàsics perfectes

6 Consells de com guardar joies per crear els teus bàsics perfectes

Sabem que t’agraden les joies i que possiblement tens moltes. Però, les tens guardades en un lloc aon les puguis trobar fàcilment?

Des de la joieria de Renuevo, volem donar-te alguns consells per què puguis tenir les teves joies sempre a mà i siga més fàcil combinar-les segon el teu estil i ocasió.

Consell 1

El primer que hauries de tenir a casa es una capseta de joier. L’ideal seria que fora recoberta d’alguna tela suau i que tingués seccions o compartiments especials per a anells, polseres, pendents… etc. 

És important que el joier tingui els espais delimitats correctament perquè visualment t’ajudarà a trobar les teves joies d’una forma més intuïtiva i ordenada. 

Consell 2

També t’aconsellem que guardis les teves joies més valuoses o les que et posis menys sovint en els compartiments més secrets del teu joier, deixant els espais més accessibles a les joies que usis més quotidianament. 

Consell 3 

Altra questió que sorgeix es quan estem creant un fons de joies es quines peces tenir.

És habitual tenir el desig de comprar ‘bones joies’ i que tinguin un valor sentimental. Per a això, et recomanem que optis per crear un conjunt d'arracades, collaret, polseres o anells

Consell 4

Per altra part, sorgeix el dubte de quin tipus de color d’or usar i aquest és una opció molt personal, ja que dependrà del teu estil, però si encara així tens dubtes, podries pensar a comprar peces bicolor. Si No, les peces clàssiques con un penjoll d’or blanc amb un solitari, un anell del mateix tipus d’or amb zircònies o una polsera tipus esclava són ideals per a començar a confeccionar el teu fons de joies

Consell 5

Altre consell que t’oferim és que si vols proporcionar cert valor al teu joier, deixis enrere la bijuteria e inverteixis més en joies de qualitat.

La bijuteria ens pot ajudar a crear looks de tendència, econòmics y ràpids, però sent realistes, al cap d’un curt període de temps s’oxiden, se’ls va la lluentor o es trenquen més fàcilment, sense contar que si tenim la pell sensible, ens pot crear algún tipus d’al·lèrgia.

Per això us aconsellem les peces de joieria, de gran qualitat que a més de posseir un valor nominal o real, tinguin un valor transcendental com el que us pot proporcionar les de segona mà.

*Un valor trascendental es això que ens invita a mirar més enllà dels nostres horizonts materials, pròxims i temporals, ens empenyen existencialment al fort desig de voler superar-los. En Renuevo sempre busquem que et superis a ti mateix/a d’una manera que podem facilitar-te tot el que necessites per a complir els teus somnis, passions e il·lusions. 

Consell 6 

Comptat i debatut, fes-te amb un joier que tingui compartiments perquè puguis tenir les teves joies ordenadas i a mà. Recorda posar les que més usis en algun espai estratègic dins del joier i les joies per a certes ocasions més amagades dins del mateix. 

Presumeix amb peces clàssiques per a començar, aquelles que són atemporals i que no responguin a modes passatgeres. 

Intenta adquirir joies amb un cert valor i recorda que les joies de segona mà són una de les millors opcions si t'interessa invertir els teus diners de manera segura, a més de tenir la garantia de posseir alguna cosa única amb una història darrere. Apassionant no trobes?

Andrea

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.