Què comprovar al comprar una bossa de marca de segona mà?

Què comprovar al comprar una bossa de marca de segona mà?

Cartier, Louis Vuitton, Chanel, Prada, Loewe, Carolina Herera, Tous, ... Actualment hi ha infinitat de bosses de marca que segurament en algun moment hagin cridat l'atenció de qualsevol dona.

Aquest tipus de bosses, no ens enganyem, solen ser cars. Però, has pensat alguna vegada en comprar-ne un de segona mà? Sense cap dubte, una excel·lent forma de no gastar tants diners en la seva compra.

PRINCIPALS COMPROVACIONS

Les bosses de marca o de luxe de segona mà són una excel·lent oportunitat per estalviar diners en la seva adquisició. Això si, per evitar futurs disgustos, és recomanable que facis certes comprovacions prèvies a la seva compra.

A continuació et mostrem un llistat amb alguns interessants consells i recomanacions:

1.- Quin és el seu aspecte visual?: verifica que la bossa de marca estigui en perfectes condicions i que no està trencada, en mal estat, ratllat, excessivament bruta, que no estigui pelada, ... Fixa't en totes i cadascuna de les seves parts, tant exteriors com interiors. No oblidis comprovar totes les costures de la bossa.

NOTA: presta especial atenció a aquells bosses realitzades en tela, ante, pell girada o altres materials delicats.

2.- Butxaques, cremalleres, corretges, ...: presta atenció a aquests elements i comprova que no disposin de desperfectes. Comprova totes les cremalleres i sistemes de tancament per imant.

3.- Autenticitat: actualment són molts les bosses que pots trobar al mercat i que són falsificacions (no originals). Per això, és important que abans de comprar la teva bossa de marca de segona mà, t'asseguris que sigui autèntica. Pare això, comprova que els detalls de la bossa són de qualitat, que els logos són exactes als originals, busca fotos a internet per verificar que la bossa és idèntica, ... I sobretot, tingues molt present el preu. Aquest ha de ser lògic i no exageradament baix. En cas contrari no recomanem la seva compra, ja que amb tota probabilitat es tracti d'una bossa no original o d'origen il·lícit.

NOTA: disposes de més info a "Descobreix si un article de segona mà és autèntic i original".

4.- El seu preu: la recerca en altres botigues o plataformes de segona mà el preu de la mateixa bossa de marca que vols comprar. D'aquesta manera podràs comprovar si el preu és competitiu o si en canvi és massa elevat. Si fos així, no dubtis en demanar una rebaixa al venedor.

5.- Garantia: recomanem que sempre compris en botigues que t'ofereixin algun tipus de garantia. Recorda demanar sempre el tiquet de compra.

Aprofitem per convidar-te a comprovar el nostre estoc: Bosses de marca de segona mà

Finalment, recorda que a través de la nostra botiga online pots comprar la teva bossa de marca d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. I no oblidis que totes les nostres bosses disposen d'1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

A quin preu puc vendre una bossa de marca de segona mà?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.