Consells per comprar una bossa Carolina Herrera de segona mà

Consells per comprar una bossa Carolina Herrera de segona mà

Carolina Herrera és una prestigiosa i famosa dissenyadora de moda internacional especialitzada en el disseny d'infinitat de productes de luxe: des ulleres, perfums, joies, sabates, roba, bosses de luxe, ...

Avui ens centrarem en un dels articles d'aquesta luxosa marca, concretament en les seves bosses i en tot el que has de comprovar si estàs pensant en comprar-ne un en el mercat de segona mà per a d'aquesta manera estalviar alguns diners.

NOTA: alguns dels seus principals models són Clutch, Shopping, Spirit, Insígnia, Charms, Andy, Matryoshka, Duke, Baret, Straps, Insígnia, ...

CONSELLS DE COMPRA

Aquest tipus de bosses solen tenir un preu elevat, de manera que cada dia són més els que es decanten per l'opció de segona mà, ja que permetrà fer-te amb un d'ells a un preu molt inferior que el que et costaria nou.

Això si, hi ha certs consells i recomanacions als quals hauràs de prestar atenció per garantir que la teva compra sigui reeixida. A continuació et mostrem els que considerem de major importància:

1.- Fixa't bé en el seu estat: una de les primeres comprovacions a realitzar i en la qual hauràs de prestar atenció. Verifica que externament es trobi en bon estat i que ens presenti rascades, estrips, taques, ... Para atenció a les cremalleres, tancaments magnètics, costures, corretges, ...

2.- Comprova el seu interior: no només has de comprovar l'estat extern de la bossa, sinó que també has de verificar que el seu interior es trobi bé. És important que observis detingudament el folre interior, butxaques interiors, ... Presta atenció a que tot estigui ben cosit, no hagi forats, sense massa taques i brutícia, ...

3.- Identifica el model: tracta d'identificar el model exacte de bossa Carolina Herrera que vas a comprar, ja que d'això dependrà el seu preu final. Comprova que la bossa realment és el model que diu el venedor. Per a això pot ser-te molt útil navegar per internet.

4.- Autenticitat: igual que passa amb altres productes de luxe, les bosses Carolina Herrera també solen ser susceptibles de ser imitades. Per això, és important que et fixis bé en l'autenticitat de la mateixa i que no presenti indicis de ser una falsificació.

5.- Preu lògic i competitiu: busca per internet a qualsevol de les webs o plataformes de segona mà existents, el mateix model de bossa que vagis a comprar. Així podràs comprovar que no t'estiguin demanant un preu massa elevat. Així mateix, declina comprar aquells bosses Carolina Herrera que siguin sospitoses i exageradament barates, ja que el més probable és que no siguin originals o de dubtosa procedència.

6.- Busca garantia: a Renuevo sempre recomanem comprar aquest tipus d'articles en establiments que sigui del teu total confiança i que t'ofereixin algun tipus de garantia. No oblidis que sempre has de sol·licitar el tiquet o factura de compra.

Finalment, aprofitem per informar-te que a la nostra botiga online pots comprar tot tipus de bosses de marca al millor preu i amb 1 any de garantia. No perdis l'ocasió de fer-te amb un d'ells d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.