Com saber si una bossa Prada de segona mà és autèntica

Com saber si una bossa Prada de segona mà és autèntica

Sempre que vagis a comprar una bossa de luxe de segona mà com poden ser les d'aquesta marca, és important que prestis atenció a l'autenticitat de la mateixa.

Per això, en el post d'avui et mostrem tot el que has de tenir en compte i en el que t'has de fixar per esbrinar si una bossa Prada és autèntic i original.

IDENTIFICAR UN PRADA AUTÈNTIC

Hi ha una sèrie de paràmetres que t'ajudaran a determinar si una bossa Prada és original i d'aquesta manera poder descartar la compra d'aquelles que puguin ser falsificacions o imitacions.

Els aspectes de major importància i que sempre hauràs de comprovar són els següents:

- Nivell d'acabats: al tractar-se d'una bossa de luxe (o de marca) els seus acabats hauran de ser Premium. Para atenció a tots i cada un dels detalls. Observa la qualitat de les costures amb un enfilat perfecte, reblons, sivelles, corretges, folre interior, ... Tot ha de transmetre qualitat.

- Logo: busca i observa bé el logotip real de Prada (pots buscar-la a Internet o en el seu web oficial) i compara'l amb el logo de la bossa que vas a comprar.

- Etiquetes: la bossa ha de tenir l'etiqueta de metall a la part exterior i una altra etiqueta normal a l'interior. En el folre interior ha de trobar-se la paraula "Prada" cosida en diverses ocasions. Si el logotip exterior és triangular, fixa't en què les lletres s'eleven lleugerament. En canvi, si la placa és rectangular, s'observa que les cantonades de l'rectangle siguin arrodonides.

- Cremalleres: ha de funcionar correctament; ha d'obrir i tancar de forma suau i fàcil. Presta atenció al fet que la cremallera sigui de qualitat (cremalleres de les marques Lampo, IPI, Opti, Riri o YKK).

- Preu: evidentment el preu és un dels indicatius més clars. Les bosses Prada són d'elevat preu, i encara que es tracti d'una unitat de segona mà, el seu preu seguirà sent considerable. Per això, evita comprar aquells bosses que tinguin un preu exageradament baix, ja que amb total seguretat es tracti d'una falsificació o d'una unitat de dubtosa procedència.

Finalment, recorda que a la nostra botiga online estem especialitzats en la venda de tot tipus de bossa de marca de segona mà. Trobaràs bosses Prada, Louis Vuitton, Gucci, Carolina Herrera, Loewe, ... Oferim 15 dies de prova i 1 Any de Garantia en tots els nostres bosses.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprar bosses Prada d'ocasió

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.