Com comprovar si unes ulleres de sol de segona mà són polaritzades

Com comprovar si unes ulleres de sol de segona mà són polaritzades

Al mercat de segona mà podem trobar tot tipus d'ulleres de sol: ulleres de pasta, ulleres metàl·liques, ulleres de disseny, ulleres esportives, ... Però hi ha una característica que afecta el tipus de lents que munten. Ens referim a les ulleres de sol polaritzades.

Aquest tipus d'ulleres acostumen a tenir un preu més elevat, per la qual cosa és important que sàpigues reconèixer si realment ho són. En el post d'avui, et mostrem un petit truc perquè puguis esbrinar si unes ulleres de sol de segona mà són polaritzades.

ULLERES DE SOL POLARITZADES

Abans de res ens agradaria aclarir que significa el terme polaritzat (ulleres polaritzades) i quines avantatges obtenim a l'utilitzar ulleres de sol que munten aquest tipus de lents.

Les ulleres de sol polaritzades són aquelles que utilitzen un tipus de lents amb un filtre especial que bloqueja la llum que incideix horitzontalment en ells. Gràcies a això, aquestes ulleres de sol permeten bloquejar infinitat de reflexos que podrien molestar-nos (reflexos de l'asfalt de la carretera, de la mar, de la neu, ...).

A més, amb elles disposarem d'una protecció total contra els raigs UV, major nitidesa de visió, colors més naturals, ...

COM SABER SI SÓN POLARITZADES?

Hi ha alguns models d'ulleres en què és relativament fàcil detectar si usen lents polaritzades (Ex. Ray-Ban Polarized, Persol Polaritzades, ...). Moltes d'elles incorporen la paraula "polaritzada" a la part interna de les varetes. En els models polaritzats de Ray-Ban podrem veure la inscripció "Ray-Ban P." gravada en les lents.

Però en canvi, hi ha altres models en els que a primera vista és molt complicat esbrinar-ho, pel que hauríem confiar en el que ens digui el venedor.

Si volem assegurar-nos bé i verificar que el que diu el venedor és cert, podem utilitzar aquest senzill truc:

NOTA: Per realitzar el truc necessitarem algun tipus de pantalla, monitor o televisor LCD.

1.- Col·loca les ulleres de sol davant del monitor amb les patilles obertes. Has de col·locar-les en una posició en què puguis veure la pantalla. (Veure imatge adjunta)

2.- Mou i bàscula lateralment i verticalment les ulleres en diferents angles. Si les ulleres de sol de segona mà són polaritzades, al col·locar-les en certs angles d'inclinació la lent hauria de tornar-se negra i impedir que puguis veure el monitor o pantalla a través d'ella.

Esperem que aquest senzill truc t'hagi servit d'ajuda. Pots trobar molts més consells i recomanacions sobre ulleres de sol d'ocasió a: Consells Ulleres de Sol

I no oblidis que a Re-Nuevo pots comprar i vendre tot tipus d'ulleres de sol de segona mà, tant polaritzades com a normals. A més, totes les nostres ulleres de sol disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Entra a la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà) i comprova el fàcil, ràpid i còmode que resulta comprar o vendre a través del nostre web.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Com mantenir i cuidar les nostres ulleres de sol de segona mà

Consells per comprar o vendre ulleres de sol de segona mà

Consells per comprar unes ulleres de sol RAY-BAN de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.