Bosses i maletes de segona mà

Bosses i maletes de segona mà

Si has pensat en comprar una bossa o una maleta, per què no comprar-lo de segona mà ?. Si véns a Re-Nuevo, la teva botiga de productes de segona mà, gaudiràs de molts avantatges.

En Re-Nuevo trobaràs una amplíssima gamma de bosses amb el que, de ben segur trobaràs la bossa més adequat als teus gustos i necessitats. Podràs veure tots els bosses, tocar-los i manejar-los, provar-los tant com vulguis fins que quedis convençut de què hagis triat.

Si surts de la botiga i al poc temps tens dubtes sobre que hagi estat la millor elecció, podràs tornar a Re-Nueu per canviar o retornar aquest bossa o maleta, sempre que no hagin transcorregut més de quinze dies des de la data de la compra .

I si passats aquests primers quinze dies et aparegués un problema inesperat, pots acudir a Re-Nuevo per trobar la solució, ja que tots els nostres productes de segona mà tenen un any de garantia.

I tots aquests avantatges les podràs gaudir amb uns productes a preus de segona mà, perquè en Re-Nuevo trobaràs uns preus difícils d'igualar o millorar.

¿Vine a Re-Nuevo i gaudeix de tots aquests avantatges!

A la següent taula trobareu alguns exemples de models i preus de bosses i maletes de segona mà que pots trobar en Re-Nuevo.

- Bossa Lotusse pell negra E214251 - Bossa Guess pell Moonwalk E214574 - Bossa Tous pell amb bols interior E203358 - Bossa Tous

(NOTA: aquests exemples no estan necessàriament actualitzades. A més d'aquests, hi ha molts més bosses i maletes disponibles).

Si et disposes a comprar o vendre alguna bossa o maleta de segona mà, et suggerim facis clic en el següent enllaç i trobaràs un post amb uns consells que et poden ser de molta utilitat.

Consells per comprar o vendre una bossa Louis Vuitton de segona mà

Ven o compra la teva bossa de segona mà, d'una forma ràpida, senzilla i còmoda, sense moure't de casa.

Si precises de algun aclariment o tens algun dubte pots contactar-nos a través de la nostra pàgina de contacte, enviant un email a info@renuevo.es o usant el XAT que pots veure a baix a la dreta.

Gràcies per la teva preferència.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.