Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Mòbils i Smartphones

Consells per vendre un Samsung Galaxy S10 de segona mà

20/05/2019
  • Consells per vendre un Samsung Galaxy S10 de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

Clic aquí per vendre un mòbil o smartphone Samsung.

Hi ha diferents motius pels quals pot ser que vulguis vendre un Samsung Galaxy S10, però independentment d'ells, si vols fer-ho de forma ràpida i al millor preu hi ha una sèrie de consells comuns que t'ajudaran a aconseguir-ho.

En el post d'avui et mostrem tot el que has de tenir en compte a l'hora de vendre un Samsung Galaxy S10 de segona mà perquè la teva venda sigui un èxit en tots els aspectes.

NOTA: consells vàlids per als models Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e.

VENDRE SAMSUNG GALAXY S10

Com passa al vendre molts altres articles de segona mà, els principals aspectes a tenir cura abans de realitzar la seva venda són els que afecten el seu estat de conservació, preu de venda i la garantia o confiança que pugui percebre el possible comprador.

És per això que has de tenir en compte aquests i altres punts i tractar de millorar-los. Sigui com sigui, a continuació et mostrem els principals aspectes als quals has de prestar atenció abans de vendre un smartphone Samsung Galaxy S10 de segona mà:

  1. Neteja i funcionament: evita posar a la venda el mòbil si abans no has fet una neteja del mateix. Retira la funda i el protector de pantalla en el cas que es trobin en males condicions o molt bruts. Tracta que el Galaxy S10 llueixi perquè transmeti la màxima garantia. Així mateix, és important que facis una comprovació del seu funcionament (aplicacions, sistema tàctil pantalla, càmera de fotos/vídeo, altaveus, WiFi, ...), per verificar que no presenti errors.
  2. Sense passwords: és important que abans de vendre'l eliminis qualsevol tipus de password, contrasenya, patró, ... que puguis tenir configurat al mòbil.
  3. Retira les teves targetes: no oblidis retirar del mòbil les targetes Nano SIM + Micro SD.
  4. Deixa'l com a nou internament: potser el millor dels consells per deixar el teu Galaxy S10 de segona mà com a nou i amb la seva configuració de fàbrica, és formatant-lo i fent un "hard reset". D'aquesta manera eliminaràs totes les teves dades personals i arxius, com ara configuracions correu electrònic, contrasenyes i passwords de serveis com "Google, Facebook, Instagram, ...), fotografies i vídeos personals, ... Això si, recorda que abans de fer un formateig, és important fer una còpia de seguretat de tot allò que no vulguis perdre.

NOTA: descobreix com aconseguir-ho en "Com formatar un Samsung Galaxy S10 (Part 1) i (Part 2)".

  1. Accessoris: és recomanable afegir tot tipus d'accessoris al costat del mòbil per incrementar les teves probabilitats de venda. Adjunta el carregador, funda, protectors pantalla, ... o qualsevol altre accessori que poguessis tenir.
  2. Un bon anunci: si vols vendre el teu Samsung Galaxy S10 de segona mà de forma reeixida, és important que facis un anunci de venda que sigui de qualitat. Has de redactar un títol i descripció que qualitat, sense faltes d'ortografia i en el qual quedi clar el seu model, capacitat d'emmagatzematge, color, estat de conservació i possibles marques o desperfectes, accessoris, ... Més important encara és que afegeixis a l'anunci fotografies de qualitat ben il·luminades i enfocades. No utilitzis fotos genèriques, sinó que has de fotografiar el mòbil exacte que vols vendre.
  3. El preu és bàsic: el preu de venda del Galaxy S10 que vagis a vendre, ha de ser competitiu i ha d'anar d'acord a l'estat de conservació del mòbil. Realitza una recerca per internet, per esbrinar a quin preu s'està venent. D'aquesta manera podràs posar un preu que pugui ser atractiu per al comprador.

Finalment, no deixis de visitar-nos a través de la nostra botiga online. En ella podràs comprar o vendre online tot tipus de smartphones de gamma alta i premium de les millors marques (Samsung, Apple iPhone, Sony, LG, Huawei, ...). Oferim la màxima garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Descobreix el Samsung Galaxy S10 de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or

Preu: 28,30 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més