Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Fotografia

Compra i venda de càmeres rèflex de segona mà

13/05/2019
  • Compra i venda de càmeres rèflex de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

A l'hora de comprar o vendre una càmera rèflex de segona mà és recomanable fer-ho en botigues especialitzades per així rebre un tracte personalitzat i que puguis fer-ho al millor preu.

A Renuevo, estem especialitzats en la compra i venda de càmeres digitals rèflex de gamma mitjana i alta (o d'ús professional) al millor preu i de forma senzilla i ràpida.

COMPRAR O VENDRE UNA REFLEX USADA

Una de les principals avantatges que trobaràs a la nostra botiga és la garantia que oferim, ja sigui a l'hora d'adquirir la teva rèflex o de vendre-la. Oferim un servei professional i comptem amb un equip especialitzat en equips fotogràfics de les millors marques (Cànon, Nikon, Sony, Olympus, ...).

Realitzem una exhaustiva prova i comprovació de funcionament de totes les càmeres rèflex usades que comprem per a posteriorment posar-les a la venda. D'aquesta manera podem garantir que totes les nostres rèflex estiguin en bones condicions per a la venda i que el seu estat de conservació és l'adequat. Tingues present que tots els nostres articles fotogràfics de segona mà disposen de 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

I si el que busques és vendre la teva càmera rèflex per així guanyar una mica de diners, només hauràs de contactar amb nosaltres omplint un formulari perquè el nostre equip de compres et passi la nostra millor oferta de compra. En el cas que arribem a un acord, nosaltres ens ocuparem de tot; passaríem a recollir la teva rèflex per on ens indiquis i un cop rebuda a les nostres instal·lacions i prèvia comprovació del seu estat, procediríem a ingressar-la quantitat de diners pactada al teu compte bancari. Així de fàcil i còmode i sense que hagis de moure't de casa.

Per realitzar la compravenda, fes clic en algun dels següents enllaços:

- Comprar una càmera rèflex de segona mà

- Vendre la teva càmera rèflex (Sol·licitar preu)

Aprofitem per convidar-te a visitar el blog de la nostra botiga online (secció fotografia) en el qual trobaràs infinitat de consells, trucs, ... que t'ajudaran a poder realitzar la compra o venda de la teva rèflex. A la part final d'aquest article t'enumerem alguns dels posts que et poden ser de més utilitat.

Així mateix, t'informem que a la nostra botiga també podràs realitzar la compravenda d'altres equips de fotografia com càmeres compactes, objectius, flaixos, trípodes, ... de segona mà amb la màxima de les garanties.

Com sempre a Renovo, la teva botiga online de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Què comprovar al comprar una rèflex usada?

Trucs per vendre online càmeres rèflex de segona mà

Com saber els trets que ha fet una càmera rèflex de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or

Preu: 28,30 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més