Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Fotografia

A quin preu vendre una càmera rèflex de segona mà (Part 2)

22/07/2019
  • A quin preu vendre una càmera rèflex de segona mà (Part 2)

Què vols fer amb aquest article?

Tal com ja vam indicar en l'anterior part del post, a continuació analitzem altres dels aspectes que t'ajudaran a decidir a quin preu pots vendre una càmera rèflex en el mercat de segona mà.

A QUIN PREU VENDRE?

A part dels aspectes anteriors i bàsics com són la seva neteja, estat de conservació, on vendre la càmera, ... analitzats anteriorment, hi ha altres consideracions que mai hauràs de desestimar i a les quals hauràs de prestar atenció. Aspecte que sens dubte afectaran el preu de venda de la càmera rèflex de segona mà.

Per poder calcular un bon preu de venda, també hauràs de fixar-te en:

- Possibilitat de contactar: ​​tot el que afecti a transmetre confiança, sempre t'ajudarà a establir un millor preu de venda. Has d'oferir la possibilitat de que contactin fàcilment amb tu per resoldre possibles dubtes del comprador, ja sigui via mail, trucada telefònica o WhatsApp.

- Informa sobre el nombre de trets: no només has de tenir en compte el seu estat visual i de conservació, sinó que també és important que tinguis en compte quants trets s'ha realitzat amb la càmera. Aquest valor és molt ben valorat i indica amb certesa l'ús que ha rebut la càmera.

NOTA: al nostre blog disposes d'informació sobre com esbrinar-ho per a càmeres Canon, Nikon, Sony, ...

- Amb o sense objectiu: evidentment, aquest factor farà variar molt el teu preu de venda. Recomanem donar la possibilitat de comprar la teva càmera amb l'objectiu o sense (sol cos).

- Accessoris i complements: si disposes d'accessoris com poden ser la funda, corretja, filtres, para-sol, bateries secundàries, targeta de memòria, flash, cables, ... podràs augmentar una mica el seu preu i les teves probabilitats de venda.

- Comprovar el seu funcionament: per posar un preu adequat, has de saber si la càmera funciona bé o presenta algun error de funcionament.

- Tenir cura del teu anunci de venda: un bon anunci online ajudarà a cridar l'atenció del possible comprador, augmentar la confiança, arribar a un major nombre de compradors, augmentar la possibilitat de realitzar la venda, ... i per tant que el teu preu de venda sigui superior. Tingues cura del títol i descripció de l'anunci, així com les imatges que afegeixis a l'anunci. Els textos han d'estar ben redactats, amb la major informació possible i sense faltes ortogràfiques. Així mateix, les fotografies han de ser de qualitat, ben enfocades i il·luminades. Afegeix diverses fotos en les que pugui apreciar-se la càmera rèflex de segona mà de forma òptima. Mai utilitzis fotografies genèriques.

Pots vendre online la teva càmera fotografia a:

- Vendre càmera reflex de segona mà

Finalment, et convidem a visitar la nostra botiga en online, en la qual podràs comprar i vendre tot tipus d'articles fotogràfics usats amb la major garantia i d'una forma fàcil i ràpida.

Com sempre a Renuevo, la botiga online de segona mà.

David

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or - 18K

Preu: Entre 29,20 i 35,20 €/Gr

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més