Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Joies d'or i plata

Què comprovar al comprar una polsera d'or amb brillants de segona mà

16/02/2020
  • Què comprovar al comprar una polsera d'or amb brillants de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

Clic aquí per comprar una polsera amb diamants.

En el post d'avui volem mostrar-te totes aquelles comprovacions i aspectes a tenir en compte sempre que vagis a comprar una polsera d'or amb brillants en el mercat de segona mà.

Aquests petits consells i recomanacions et seran de gran utilitat per assegurar-te que no t'equivoquis en la teva compra.

COMPROVACIONS BÀSIQUES

Les principals comprovacions o verificacions (vàlid per polseres, braçalets, esclaves, ...) a les que hauràs de prestar especial atenció són les següents:

- Aspecte visual: com qualsevol altra joia de segona mà, és important que et fixis en quin és el seu estat de conservació i comprovar que no presenti desperfectes, ratllades importants o petites ruptures. Observa bé la polsera i assegura't que no tingui inscripcions o algun gravat (noms, dates, inicials, ...).

- Or i brillants autèntics: sens dubte, aquestes comprovacions són les més importants. Has d'assegurar-te i verificar que tant l'or de la polsera com els seus diamants siguin autèntics i que no siguin falsos.

NOTA: disposes d'informació sobre com fer-ho en "Comprovar si una polsera d'or és autèntica" i "Com saber si un diamant és autèntic".

- Fixació dels brillants: aquests han d'estar fermament agafats a la polsera. Especialment important en el cas que disposi de molts petits brillants és verificar que no en falti cap.

- La seva talla: no totes les polseres d'or amb diamants són de la mateixa mida, ni tots els canells són iguals. És per això que és recomanable comprovar que la polsera sigui de la teva talla i que no et va excessivament gran o petita.

- Sistema de tancament: la polsera ha de tancar correctament i de forma ferma. No oblidis comprovar-ho.

Finalment, no deixis de visitar la nostra joieria online en la qual podràs comprar infinitat de joies de segona mà a el millor preu. Disposem de polseres, anells, cadenes, arracades, ... amb 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or - 18K

Preu: Entre 29,40 i 35,40 €/Gr

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més