Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Complements i articles de viatge

Com saber si una bossa de luxe de segona mà és autèntica

29/04/2019
  • Com saber si una bossa de luxe de segona mà és autèntica

Què vols fer amb aquest article?

Actualment, el mercat de segona mà està ple de bosses de luxe i de marca. I és que cada vegada són més les persones que decideixen comprar un d'aquests bosses però sense haver de desemborsar la mateixa quantitat que si fos nou.

En el moment de la seva compra, un dels dubtes més recurrents és el que afecta la seva autenticitat. Per això, en el post d'avui et mostrem alguns consells per comprovar i garantir que una bossa de luxe és autèntica i original.

COMPROVAR L'AUTENTICITAT D'UNA BOSSA

Les principals recomanacions per esbrinar si una bossa és original i assegurar-te'n de que no es tracti d'una falsificació o imitació són les que afecten la seva qualitat general de fabricació, materials usats, el logotip i el seu preu.

Sempre que vagis a comprar-ne una hauràs de fixar-te en que no s'aprecien detalls de fabricació de baixa qualitat, que el logo sigui exactament igual que l'original (busca imatges del logo a internet o en l web oficial de la marca). I evidentment, presta atenció al seu preu de compra final. Una bossa de luxe, tot i ser de segona mà, seguirà tenint un preu considerable. Així que ja saps, fuig de tots aquells bosses amb un preu exageradament baix, ja que el més probable és que no sigui original.

També aprofitem per incorporar una espècie de guia en la qual trobaràs moltes més comprovacions detallades per verificar si una bossa de segona mà de les principals marques de luxe és autèntica:

- Detectar una bossa autèntica Carolina Herrera

- Com saber si una bossa Gucci és autèntica

- Comprovar l'autenticitat d'una bossa Louis Vuitton (Part 1) i (part 2)

- Com saber si una bossa Michael Kors és original (Part 1) i (Part 2)

NOTA: a mesura que anem realitzant més posts detallats sobre cadascuna de les marques de luxe, els anirem afegint en aquesta guia.

Finalment, recorda que en Renuevo (Botiga de segona mà) estem especialitzats en la venda de tot tipus de bosses de luxe de segona mà al millor preu. Oferim 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or

Preu: 28,30 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més