Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Fotografia

Com comprar una càmera Nikon Z6 i Z7 de segona mà

17/06/2019
  • Com comprar una càmera Nikon Z6 i Z7 de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

Aquestes càmeres mirrorless (o sense mirall) amb sensor full frame de la firma japonesa, estan tenint una molt bona acceptació per part de tot tipus de fotògrafs. Tant la Nikon Z6 com la Z7 tenen un preu considerable, fent que siguin molts els que decideixen acudir al mercat d'ocasió per estalviar alguns euros i fer-se amb una d'aquestes càmeres fotogràfiques.

Si ets un d'ells, en aquest post et mostrem una sèrie de recomanacions perquè puguis comprar una càmera Nikon Z6 i Z7 de segona mà amb la certesa que has fet una bona compra.

ASPECTES A TENIR EN COMPTE

Comprar una Nikon Z6 o Z7 de segona mà permet estalviar una quantitat de diners important i encara que no hauria d'haver cap tipus de problema perquè la teva compra sigui tot un èxit, hi ha una sèrie de breus consells de compra i algunes comprovacions que sempre hauries de fer.

Vegem les de major importància:

- Aspecte visual: realitza un petit examen visual de la càmera i verifica que no presenta desperfectes (ratllades, cops, ...). El seu estat de conservació general ha de ser bo. Observa bé la càmera per totes les seves parts (part posterior, costats, ...).

- Funcionament de la càmera: aprofita per fer una comprovació ràpida del seu funcionament. Fes fotos, vídeos i assegura't que tot va bé.

- Comprovacions detallades: per garantir que el funcionament de la càmera Nikon Z6 o Z7 és l'òptim i que tot està en bon estat, hi ha altres aspectes als quals també hauràs de prestar atenció. Fixa't i comprova elements com els botons, selectors, visor, la ranura per a la targeta de memòria, connexions de cable (USB i HDMI), ... Tingues present que les dues cambres tenen connexió sense fils, per la qual cosa és recomanable que verifiquis el Bluetooth i el Wi-Fi.

- La pantalla del darrere: comprova que la imatge sigui bona, que no presenta taques o zones fosques i que el seu moviment és el correcte. Dedica una mica de temps a comprovar-ho bé.

- L'objectiu: si disposa d'objectiu, fixa't bé en què aquest també estigui en bon estat i que el seu funcionament sigui el correcte.

- Sense objectiu: si només volscomprar el cos de la càmera Nikon Z6 o Z7 de segona mà, és important que recordis que aquestes càmeres, mitjançant un adaptador, són compatibles amb objectius NIKKOR de muntura F. Pel que tots els teus antics objectius seran compatibles.

- Preu correcte: entra en diverses apps, plataformes o botigues online especialitzades en la venda de càmeres fotogràfiques de segona mà i analitza el seu preu. La Nikon Z6 o Z7 que vagis a comprar ha de tenir un preu competitiu i sempre d'acord al seu estat de conservació.

- La bateria: retira la bateria i observa bé que no presenti algun tipus de desperfecte, inflor, ... La durada de la cambra ha de ser similar a la que especifiqui el fabricant. No oblidis comprovar que el carregador també està inclòs al costat de la càmera.

Esperem que aquestes recomanacions i comprovacions de compra t'hagin estat d'utilitat. Així mateix, aprofitem per informar-te que a la nostra botiga online també trobaràs molts altres articles fotogràfics (objectius, càmeres rèflex, ...) de segona mà. Oferim 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprar càmeres de fotos Nikon de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or

Preu: 26,30 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més