Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Segona Mà

Vendre productes de segona mà amb opció a recuperar-los

16/07/2014
  • Vendre productes de segona mà amb opció a recuperar-los
  • Vendre productes de segona mà amb opció a recuperar-los
  • Vendre productes de segona mà amb opció a recuperar-los
  • Vendre productes de segona mà amb opció a recuperar-los

Què vols fer amb aquest article?

Hi ha ocasions en potser necessitis capital de forma immediata, és a dir, que necessitis diners per poder pagar algun tipus de despesa imprevista. Si és així, aquest article t'interessa. En el post d'avui et mostrem com aconseguir diners de forma ràpida gràcies a la venda de qualsevol tipus de producte de segona mà, però amb la seguretat que no el perdràs i podràs recuperar-lo.

QUÈ ÉS LA RECOMPRA, VENDA RECUPERABLE O VENDA AMB OPCIÓ A COMPRA?

Les 3 modalitats són exactament el mateix. Bàsicament consisteix en que t'oferim la possibilitat que ens venguis algun producte de segona mà, això si, amb la seguretat que no el perdràs. El procés és el següent:

- Ens portes el producte- T'ho valorem al millor preu- En cas que hi hagi acord, realitzem un contracte de compra venda però amb l'opció que puguis recuperar-l

Així de fàcil, ràpid i còmode. No caldrà que hagis de portar-nos cap tipus de documentació extra (nòmina, declaració de la renda, rebut bancari, ...). Només necessitarem el producte de segona mà que vulguis vendre'ns i el DNI, NIE o Passaport.

Procedirem a signar un contracte de recompra o venda recuperable, en el qual s'especificaran totes les condicions de l'acord. Et pagarem els diners acordats en metàl.lic i al moment.

CÒM RECUPERO EL MEU PRODUCTE?

Un cop ens hagis venut el producte de segona mà, disposaràs de 30 dies per recuperar el teu article. Per recuperar-lo hauràs d'abonar la quantitat de recompra que s'hagi pactat en el moment de realitzar el contracte. Si provisionalment no t'interessa retirar el teu producte, podràs renovar el contracte tantes vegades com vulguis.

Si pel que fos no volguéssis recuperar-lo, no passa res. Passats els 30 dies, Re-Nuevo considerarà que ja no t'interessa el producte i procedirà a posar-lo a la venda.

NOTA: Tot el procés es realitzarà de forma totalment confidencial, i els teus articles de segona mà romandran al nostre magatzem totalment protegits.

Sense cap dubte, si el que necessites són diners JA, però no vols vendre els teus productes de segona mà de FORMA definitiva, la recompra o venda recuperable és la millor opció per a tu.

Finalment, recorda que a Re-Nuevo comprem i venem tot tipus de productes de segona mà al millor preu. Oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia. Pots visitar-nos a la nostra botiga de Barcelona, o mitjançant la nostra botiga online, on podràs comprar i vendre d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa

Com sempre en Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com aconseguir més diners pels teus productes de segona mà

Compra segura: articles de segona mà a internet

Com preparar un producte de segona mà abans de vendre'l

 

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or

Preu: 28,30 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més