Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Joies d'or i plata

Recompra de joies d'or de segona mà

11/06/2019
  • Recompra de joies d'or de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

Venda recuperable de joies.

Hi pot haver ocasions, en què per diferents motius, necessites certa quantitat de diners de forma immediata. Realitzar la venda d'alguna/es de les teves joies pot ser la solució, però si en canvi no t'agradaria desfer-te d'elles de forma definitiva, la recompra és la millor opció.

Mitjançant la recompra (o venda recuperable) podràs vendre les teves joies d'or de segona mà però amb l'opció de recuperar-les. Sens dubte, la millor de les opcions si no vols perdre les teves joies.

VEN I RECUPERA LES TEVES JOIES

Bàsicament, la recompra o venda recuperable el que permet és vendre de forma temporal alguna joia usada que puguis tenir per a posteriorment recuperar-la, previ pagament d'una quantitat de diners (la recompra) que ja s'ha pactat amb anterioritat.

Pots realitzar un contracte de recompra amb la "venda" de tot tipus d'articles, però la principal de les avantatges de fer-ho amb joies, és que no et caldrà desprendre d'articles que pot ser que necessitis o facis servir més sovint com pot ser el teu mòbil, portàtil, tablet, ...

Els passos a seguir per a la recompra de joies d'or de segona mà són els següents:

- Porta'ns alguna joia d'or amb o sense diamants (anells, polseres, arracades, solitaris, aliances, collarets, ...)

- Taxem i valorem les teves joies d'or i acordem amb tu un preu de venda.

- Realitzem un contracte de compravenda o contracte de recompra, en el qual s'incorpora l'opció de recuperar la teva joia d'or.

- Un cop signat el contracte, realizem el pagament en metàl·lic i l'instant.

- Finalment, s'inicia el període de vigència del contracte, és a dir el temps que tindràs per recuperar la teva joia d'or un cop abonada la quantitat de diners que hàgim acordat i que quedarà reflectida en el contracte.

NOTA: per a la realització del contracte necessitarem el DNI, NIF, NIE, Passaport o targeta de residència.

Pots realitzar la venda recuperable a: RECOMPRA DE JOIES D'OR

T'esperem a la nostra botiga online, on podràs realitzar la recompra de les teves joies d'or d'una manera fàcil i ràpida amb la màxima de les garanties. A Renuevo comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Posts relacionats:

Vendre joies d'or usades

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or

Preu: 28,30 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més