Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Escriptura

Què revisar al comprar un estilogràfica Montblanc de segona mà

26/03/2018
  • Què revisar al comprar un estilogràfica Montblanc de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

Les plomes estilogràfiques Montblanc, al ser articles d'elevada qualitat i considerats com de luxe o alta gamma, solen tenir un preu elevat o molt elevat. Per això, anar al mercat d'ocasió pot ser una excel·lent forma de fer-te amb una d'elles a un preu molt més econòmic.

Si estàs interessat/da en comprar-ne una, no deixis de consultar totes aquestes recomanacions de compra a les que t’expliquem tot allò que hauràs de revisar abans de comprar un estilogràfica Montblanc de segona mà.

PRINCIPALS REVISIONS A REALITZAR

Per evitar desagradables sorpreses i garantir una excel·lent compra, sempre que vagis a comprar una ploma estilogràfica Montblanc és important que tinguis en compte certs aspectes i que facis diverses revisions.

A continuació et mostrem els punts a revisar de major importància:

- El seu estat de conservació: és important que verifiquis que el seu estat de conservació és el correcte i que no presenta ratllades o desperfectes d'importància. Revisa bé la ploma Montblanc i comprova que no estigui molt desgastada en alguna de les seves parts.

- La seva autenticitat: molt important realitzar una revisió sobre aquest aspecte. Has de comprovar que la ploma és autèntica i que no es tracti d'una falsificació. Fixa't en el logotip i en la qualitat general de la ploma per evitar comprar unitats que no siguin autèntiques.

NOTA: disposes de més informació per a una correcta verificació en "Com comprovar que una ploma o bolígraf Montblanc són autèntics" (Vídeo).

- Sense inscripcions: has de revisar la ploma Montblanc i assegurar-te que no presenti algun tipus de gravat o inscripció (dates, inicials, noms, ...). Si és així, el seu preu hauria de ser molt inferior.

- El plomí: has de revisar-lo bé i comprovar que es trobi en bon estat i que la tinta no estigui seca.

NOTA: per a una correcta revisió no deixis de llegir el nostre post "Com revisar el plomí d'una estilogràfica Montblanc".

- El tap o caputxó: comprova que no estigui trencat o amb algún desperfectel i verifica que encaixa i tanca bé.

- Escriu amb ella: la ploma Montblanc de segona mà ha de funcionar i escriure correctament. Per a això, és important que la provis i facis algun petit escrit per comprovar la seva escriptura sigui fluïda.

- El seu preu: avui en dia a Internet hi ha moltes webs, plataformes, botigues online, ... especialitzades en la compra i venda de segona mà. Cerca en elles el mateix model de ploma Montblanc que vols comprar per comprovar que el seu preu és "competitiu". No oblidis que el seu preu també haurà d'anar d'acord al seu estat de conservació. Si l'estilogràfica Montblanc és molt nova, pot ser que també puguis localitzar el seu preu actual nou per determinar si el preu de segona mà es correcte.

Finalment, aprofitem per convidar-te a la nostra botiga online a la qual podràs comprar infinitat d'articles d'escriptura Montblanc de segona mà. Tenim bolígrafs, plomes, rollerballs, edicions limitades Montblanc, ... al millor preu i amb 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprar una ploma Montblanc usada

Neteja d'una estilogràfica Montblanc de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or - 18K

Preu: Entre 29,20 i 35,20 €/Gr

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més