Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Instruments musicals

Què comprovar al comprar una guitarra espanyola de segona mà

18/11/2019
  • Què comprovar al comprar una guitarra espanyola de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

Sempre que vagis a comprar una guitarra espanyola de segona mà, és important que facis una sèrie de comprovacions per assegurar-te que la guitarra estigui en bon estat i que vas a fer una bona compra.

En el post d'avui volem ajudar-te, i per això et mostrem una sèrie de consells, recomanacions i tots aquells aspectes a tenir en compte, així com tot el que has de comprovar al comprar una guitarra espanyola.

COMPROVACIONS A REALITZAR

No totes les guitarres espanyoles són iguals ni han estat dissenyades i fabricades per a un mateix propòsit. Principalment existeixen 2 tipus d'aquestes guitarres (flamenca i clàssica) i cada un d'elles disposa d'un so propi i característic.

Abans de res hauràs de prestar especial atenció a aquest punt, ja que encara que visualment poden semblar guitarres idèntiques o similars, en realitat poden ser guitarres molt diferents.

És per això que si no estàs familiaritzat amb les diferències de cadascuna de les guitarres espanyoles existents, és recomanable que prestis atenció a aquest post del nostre bloc: "Aprèn a diferenciar una guitarra flamenca d'una clàssica".

  1. Marca i model: sempre és recomanable que busqui informació a internet sobre el model exacte de guitarra espanyola que vas a comprar. A mode informatiu algunes de les principals marques són Alhambra, Admira, Camps, Prudencio Sáez, Manuel Rodríguez, Yamaha, ... Pot resultar-te útil esbrinar el tipus de fusta usat per a la seva construcció, per a quin ús ha estat dissenyada i fabricada (guitarra espanyola per a principiants, professionals, per a concerts, per gravar en estudi, ...).
  2. Comprova el seu estat de conservació: realitza una comprovació general del seu estat visual. Fixa't en si presenta ratllades, cops, petites ruptures, parts desenganxades, ... Unes petites ratllades no influiran en el so final de la guitarra, però si en el seu preu. Per això, si la guitarra presenta petites marques, no oblidis sol·licitar algun tipus de descompte. En canvi, si la guitarra present excessius desperfectes, la nostra recomanació és que evitis comprar-la.
  3. Parts més importants a verificar: alguns dels elements de major importància i als que has de prestar especial atenció són el pal, la caixa de la guitarra, el pont, el claviller, que disposi de totes les cordes, que pots afinar correctament, clavilles sense folgances, ...
  4. No oblidis el seu so: afina la guitarra i toca-la. El so ha de ser el correcte i no has d'escoltar sons estranys, o que trasteja en excés, ...
  5. Previ i sortida jack: alguns dels models de guitarres espanyoles són amplificables. Si és el cas, comprova i assegura't que tot funciona.
  6. Accessoris i funda: informa't sobre si la guitarra inclou algun tipus d'accessori (funda, funda rígida, celleta, cordes, pues, ...).
  7. El seu preu: busca un model igual a internet i compara el preu per saber si t'estan demanant massa diners. No oblidis que el preu sempre ha d'anar d'acord amb l'estat de conservació de la guitarra.
  8. Cerca garantia de compra: per a major tranquil·litat teva, recomanem que compris la teva guitarra espanyola de segona mà en botigues o plataformes de segona mà que t'ofereixin confiança i garantia. Si et decantes per comprar en una botiga, no oblidis sol·licitar el tiquet o factura de compra.

Pots comprar la teva en el següent enllaç de la nostra botiga online: COMPRAR GUITARRA ESPANYOLA

Finalment, no perdis l'ocasió de fer-te amb alguna de les nostres guitarres espanyoles (clàssiques o flamenques) de segona mà a el millor preu. Disposem de gran varietat d'aquest tipus de guitarres. Totes elles amb 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or

Preu: 27,40 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més