Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Joies d'or i plata

Què comprovar al comprar un solitari d'or de segona mà

09/01/2019
  • Què comprovar al comprar un solitari d'or de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

Un anell solitari és aquella joia de caràcter senzill i sobri que compta amb una sola pedra preciosa (brillant o diamant, maragda, robí, safir). En funció del pes de la joia i dels quirats de la seva pedra preciosa, pot ser que el seu preu pugui arribar a ser elevat o fins i tot molt elevat.

Per això i si el que busques és estalviar alguns diners en la seva compra, pot ser una bona idea fer-te amb el teu solitari d'or en el mercat de segona mà. Això si, hauràs de tenir en compte certs consells, recomanacions i realitzar algunes comprovacions.

CONSELLS DE COMPRA

Aquest tipus d'anells són dels que no passen mai de moda i encara que pots fer-te amb un d'ells per a un ús diari, sens dubte els solitaris d'or són els més comprats per lliurar a la núvia (o nuvi) com a símbol de demanada de matrimoni.

Perquè no t'equivoquis en la teva compra, a continuació et mostrem els consells de compra més importants i les principals comprovacions a realitzar perquè puguis comprar un anell solitari de segona mà:

- Estat de conservació: has de comprovar que l'estat visual de l'anell solitari sigui bo i que no presenti ratllades, cops o bonys, desperfectes i brutícia excessiva. Si consideres que el seu estat no és l'adequat, recomanem que no el compris.

- Talla del solitari: no tots els anells solitari són de la mateixa talla, de manera que és un aspecte important a tenir en compte. Has de comprovar i assegurar-te que l'anell sigui de la talla adequada. Sol·licita al venedor que t’informe sobre la seva talla.

NOTA: recomanem la lectura del nostre post "Com saber la talla d'un solitari de segona mà (Part 1) i (Part 2)".

- Sense inscripcions: no oblidis verificar que el solitari que vagis a comprar no presenti cap tipus d'inscripció o gravat com ara inicials, noms, dates, ... Si és així, el seu preu hauria de ser molt inferior.

- Autenticitat de l'or: ja sigui d'or groc o blanc, és important que comprovis i verifiquis que l'or de l'anell és autèntic i que no es tracta d'una falsificació. En la majoria d'anells, l'or hauria de ser de 18 quirats.

NOTA: compartim 2 de nostres posts que poden ser-te de gran utilitat per esbrinar-ho. No deixis de llegir "Quines són les marques per identificar les joies d'or" i "Com saber si un anell d'or de segona mà és autèntic".

- Autenticitat del diamant: en la majoria d'ocasions el solitari disposarà d'un diamant encastat en algunes de les seves principals talles (Brillant, Princesa, Pera, Esmeralda, ...). I de la mateixa manera que en el cas de l'or, aquí també serà important que verifiquis la seva autenticitat.

NOTA: disposes de més informació a "Com saber si un diamant o brillant és autèntic".

- Preu: és recomanable que comprovis que el preu del solitari és l'adequat i que no sigui massa car. Hauràs de tenir en compte factors com la marca, el disseny, el pes, la mida de la pedra preciosa i el seu estat de conservació. No oblidis que en el cas que el seu preu sigui excessivament baix el més recomanable és no comprar-lo, ja que segurament es tracti d'un solitari de dubtosa procedència o no autèntic.

- Garantia: és recomanable que facis la compra del teu solitari d'ocasió en alguna botiga o establiment que sigui de la teva confiança i que et ofereixi algun tipus de garantia.

Acabem recordant-te que a la nostra joieria online disposem de tot tipus d'anells solitari de segona mà, així com un altre tipus de joies d'or. Comptem amb més de 20 anys d'experiència en la compra i venda de joies d'or. No oblidis que totes les nostres joies compten amb 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or

Preu: 26,1 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més