Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Informàtica

Per saber el model concret d'un Mac de segona mà

A vegades pot resultar una mica complex saber quin model de Mac és el que volem o anem a comprar, sobretot quan ho desitgem comprar al mercat de segona mà.

Aquest vídeo us mostra la forma de conèixer-lo d'una manera senzilla i ràpida i serveix per a totes les variants del Mac, és a dir, pel Mac, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Mini, Mac Pro, etc ...).

També pots veure l'any de fabricació, model etc, fent clic en aquest enllaç:

Com saber el model i any de fabricació d'un Mac de segona mà

I ja saps, Re-Nuevo és la teva botiga professional de productes de segona mà.
Compartir  

Vendre or - 18K

Preu: Entre 30,20 i 36,20 €/Gr

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més