Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar

Mòbils i Smartphones

iPhone 7

Ordenar per
 1 
Veient del 1 a 2 ( de 2 productes )   |   
 1 
Veient del 1 a 2 ( de 2 productes )   |   
Compra un mòbil smartphone iPhone 7 usat 

Des 1.997 que en Renuevo comprem i venem productes de segona mà i d'entre aquests, uns dels productes que comprem i venem més són els mòbils, especialment els iPhone d'Apple.

Comprar un iPhone de segona mà a la botiga Renovo té molts avantatges:

- per començar el seu preu. En comprar un iPhone usat el preu serà clarament més baix que el preu de nou amb el que hi ha un important estalvi que va molt bé per a les butxaques. A més, com el preu de l'iPhone de segona mà és clarament millor, podràs accedir a iPhone de gamma més alta sense que per això tinguis de gastar més.

- la garantia. En Renuevo disposaràs d'un any de garantia amb el que sempre tindràs un iPhone en perfecte estat, a Renovo ens encarreguem d'això.

- la seguretat. En comprar el teu iPhone usat per la web, disposaràs de 15 dies per provar-ho. Si no us convenç del tot, el pots tornar dins dels 15 dies sense cap problema. O canviar-lo per un altre per no quedar-te sense.

- la comoditat. Pots comprar el teu iPhone d'una forma ràpida, senzilla i còmoda, sense moure't de casa. El compres per la web i nosaltres ens encarreguem de la resta.

- la rapidesa. Quan compres el teu mòbil iPhone per la web a més de no ocupar-te de res més, tindràs el teu iPhone al teu domicili abans de les 48 hores.

- la facilitat. Pots comprar el teu iPhone o pots canviar-lo per un altre objecte usat que tinguis i pagar només la diferència, o cobrar-si és al teu favor.

Així que ja saps, compra el teu iPhone a Renuevo i sortiràs guanyant !!

- Categories

Vendre or

Preu: 23,6 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo