Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar

Comprar articles de segona mà

COMPRAR ARTÍCULOS POR MARCA

Vendre or

Preu: 23,40 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Bloc

 • Ven el teu iPhone de segona mà però amb opció a recuperar-lo

  Ven el teu iPhone de segona mà però amb opció a recuperar-lo

  Clic aquí per vendre i recuperar el teu iPhone.

  Hi ha ocasions en que pots necessitar diners per fer front a algun tipus de despesa i els necessitis el més aviat possible. Si és així, hi ha una forma amb la què podràs fer-te amb una bona suma de diners, de forma fàcil i ràpida.

  Veure més
 • Consells per vendre online una ploma estilogràfica de segona mà

  Consells per vendre online una ploma estilogràfica de segona mà

  Clic aquí per vendre la teva ploma estilogràfica.

  Cada dia estan cobrant més importància les plomes estilogràfiques de luxe (Montblanc, Cartier, Delta, Parker, Graf Von Faber-Castell, S.T Dupont, Visconti, ...) i cada dia són més aquells interessats en aquest tipus de productes.

  Veure més

 
Veure més

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes.
 
Veure més