Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar

Idees per a regals

Ordenar per
 1 
Veient del 1 a 19 ( de 19 productes )   |   
 1 
Veient del 1 a 19 ( de 19 productes )   |   
Has de fer un regal? ¿I vols més estalviar uns bons diners?

En fer un regal estem regalant també afecte, amor, amistat i aquest sempre sol generar una il·lusió per veure l'efecte que el nostre regal té en la persona que el rep. No obstant això, en massa ocasions el nostre pressupost no arriba per al regal que ens agradaria fer, el regal que més il·lusió ens fa.

No obstant això, ja hi ha alternatives a comprar aquest regal que ens il·lusiona per un preu inferior al que pensàvem. Podem regalar alguna cosa il·lusionant, de segona mà, encara que moltes vegades són nous per estrenar, fins i tot encara precintats i ... a un preu clarament inferior a si ho haguéssim comprat nou!

Per què ens hem de privar d'aquest regal desitjat ara que el podem trobar a més bon preu i tenir un bon estalvi?

Estalvia't uns bons diners regalant productes d'aquesta pàgina, productes nous i molts d'ells precintats. Et donem idees per regalar estalviant diners, regals per Nadal, regals de Reis Mags, regals d'aniversari, d'aniversaris de noces, regals per a esdeveniments. Pots regalar un mòbil iPhone o Samsung, o regalar una ploma Montblanc o un rellotge Rolex o Omega, una esplèndida joia d'or amb brillants o també pots regalar un ordinador portàtil o tantes coses més.

A més, en comprar el teu regal a la tenda Renuevo, disposarà de 15 dies de prova i un any de garantia. És a dir, que si vol canviar-ho, podrà fer-ho sense més dificultat que comunicar-nos-, això sí, sempre amb el tiquet de compra, imprescindible per a qualsevol canvi o garantia.

A Renuevo tenim molta experiència en productes usats, els comprem i els venem des de 1.997, i estem molt centrats en productes de qualitat, donant-los el realç i la imatge com si fossin nous.

Ara és molt fàcil estalviar diners en el teu regal o, millor encara, comprar un regal millor amb els mateixos diners. No et pots imaginar quants clients de segona mà han regalat les nostres joies d'or o d'or i brillants !. Les vam lliurar recentment polides i embolicades per regal, amb el seu estoig i tot. Difícilment podràs distingir-la d'una joia nova i, en canvi, el seu preu pot estar per la meitat.

I tot amb la garantia de Renuevo; pots llegir els testimonis dels nostres clients tant en la nostra web com a Facebook o Google; ens qualifiquen amb notes properes al 4,5. Ningú en segona mà s'acosta ni tan sols una mica a aquestes notes!

Regala segona mà, regala Renuevo! Amb il • lusió
és.