Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Instruments musicals

Consells per comprar una guitarra elèctrica de segona mà

31/07/2019
  • Consells per comprar una guitarra elèctrica de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

Clic aquí per comprar una guitarra elèctrica.

Independentment de la marca de guitarra elèctrica (Fender, Gibson, Yamaha, Cort, Epiphone, Ibanez, Washburn, ...) que vulguis comprar, si el que busques és estalviar alguns diners, la nostra recomanació és que acudeixis al mercat d'ocasió.

En ell trobaràs infinitat d'unitats a un preu molt més econòmic que nou. I per ajudar-te a això i per evitar sorpreses desagradables, en el post d'avui et mostrem uns breus consells perquè puguis comprar una guitarra elèctrica de segona mà amb total garantia.

COMPROVACIONS A REALITZAR

Abans de comprar qualsevol tipus de guitarra elèctrica de segona mà és important que prestis atenció a certs aspectes i que facis unes mínimes comprovacions.

A continuació et mostrem els principals punts en què t'has de fixar:

- Estat de conservació: el seu estat visual ha de ser el correcte, i la guitarra no ha de presentar ratllades, cops, esvorancs, petites ruptures, ... Observa-la bé per totes les parts. Especial atenció al cos, pal i claviller de la guitarra elèctrica. Comprova també que el pal estigui ben enganxat a la guitarra.

- Model adequat: no totes les guitarra elèctriques són iguals ni sonen igual. Hauràs de tenir en compte el teu estil musical (pop, rock, hard rock, jazz, funky, ...).

- Dretans o esquerrans: encara que pugui semblar obvi, no oblidis mai fixar-te en aquest aspecte i assegurar-te que la guitarra et servirà. Recorda que hi ha models específics per a esquerrans.

- Cordes i afinació: verifica que la guitarra elèctrica disposa de totes les cordes. Aprofita per afinar la guitarra i tocar amb ella. Si es perd l'afinació ràpidament, pot ser degut a un mal estat de les cordes. Si és així, hauràs de canviar-les.

- So de la guitarra: connecta la guitarra a un amplificador amb un cable i toca-la per assegurar-te que el seu so és l'òptim. També has de comprovar que l'entrada del Jack a la guitarra és bona i que el cable queda fermament agafat.

- Altres proves: recorda que hi ha altres elements a què també has de prestar atenció. Comprova les clavilles, les pastilles, botons i selectors, el pont, la palanca de vibrato, el colpejador i els enganxalls per col·locar la bandolera.

- Accessoris i funda: sol·licita al venedor si disposa de cordes de recanvi, algun afinador, la funda, ...

- Analitza el preu: busca el mateix model de guitarra en plataformes o botigues online de compravenda de segona mà i observa a quin preu s'està venent. El preu que et demanin per ella ha de ser competitiu, de manera que si és massa elevat respecte a la "competència" no dubtis a demanar una rebaixa. Recorda que el preu també haurà d'anar d'acord al seu estat de conservació.

Finalment, aprofitem l'ocasió per informar-te que a Renuevo estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus d'instruments musicals usats. Oferim la màxima garantia i el millor preu.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or - 18K

Preu: Entre 30,00 i 36,00 €/Gr

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més