Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Instruments musicals

Consells per comprar una guitarra clàssica de segona mà

16/10/2019
  • Consells per comprar una guitarra clàssica de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

Per no equivocar-te a l'hora de comprar una guitarra clàssica de segona mà, un dels primers aspectes a tenir en compte, és saber diferenciar bé aquest tipus de guitarra i no confondre-la amb la guitarra flamenca, una altra de les guitarres espanyoles més conegudes.

Per a això, et recomanem la lectura del nostre post "Diferències entre una guitarra clàssica i flamenca de segona mà".

Així mateix, també hi ha molts altres factors als quals hauràs de prestar atenció i que et mostrem en aquest post.

EN QUÈ HE DE FIXAR-ME?

Un cop t'hagis assegurat que estàs davant d'una guitarra clàssica, hauràs de fer diverses comprovacions per verificar que estàs davant d'una bona oportunitat de compra i que la guitarra clàssica de segona mà està en òptimes condicions.

Les principals comprovacions i consells de compra són:

- Estat de conservació: realitza un examen visual de la guitarra per totes i cadascuna de les seves parts i comprova que no hi hagi cops, petits trencaments, ratllades importants, ... Fixa't en la caixa, el màstil, el claviller, ... tant en la seva part davantera com en la posterior. No oblidis revisar les juntes d'unió entre totes les seves parts i assegura't que no hi hagi defectes.

- El so: ha de ser nítid, clar i ha de ser agradable. Per a això hauràs afinar la guitarra i tocar-la. No oblidis provar un a un tots els trastes per verificar que el so sigui bo en tots i cada un d'ells. Si el seu so no et convenç o tens dubtes, la nostra recomanació és que no la compris.

NOTA: tingues present que un mal estat de les cordes pot afectar el so o que es desafini de forma ràpida, fet que es solucionaria canviant les cordes per unes altres noves.

- El pont, el màstil i el claviller: són elements molt importants de la guitarra clàssica als quals hauràs de prestar especial atenció. Comprova que el pont estigui enganxat i fixat correctament i que el màstil no està corbat. Això últim podries apreciar-ho en el cas que les cordes estiguessin excessivament separades del propi màstil. I pel que fa al claviller, comprova que pots afinar (tensar i destensar) correctament les cordes i que les clavilles no presentin folgances.

- Guitarra amplificables: presta atenció al previ i a la sortida del Jack. Tot ha de funcionar i sonar correctament. Assegura't de provar tots els comandaments del previ.

- Preu: busca el mateix model que vols comprar i analitza a quin preu s'està venent la guitarra. Has de buscar en botigues o plataformes de compravenda de segona mà. Si consideres que el preu que et demanen per ella és molt alt, no dubtis en demanar una rebaixa al venedor. I recorda que el preu sempre variarà en funció del seu estat de conservació.

Si estàs interessat/a en la compra de qualsevol tipus de guitarra espanyola, acústica o elèctrica de segona mà no perdis l'ocasió de visitar la nostra botiga online. Comptem amb una dilatada experiència en el mercat d'ocasió i trobaràs guitarres de les millors marques, així com altres instruments musicals. Oferim 15 dies de prova i 1 Any de Garantia en tots els nostres articles.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Compra una guitarra clàssica de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or - 18K

Preu: Entre 33,90 i 39,90 €/Gr

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més