Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Bicicletes

Consells per comprar una bicicleta de muntanya de segona mà (Part 2)

17/04/2019
  • Consells per comprar una bicicleta de muntanya de segona mà (Part 2)

Què vols fer amb aquest article?

A diferència dels consells que et vam mostrar en l'anterior part, en el post d'avui ens centrarem de forma més detallada, en totes aquelles comprovacions que has de fer a l'hora de comprar una bicicleta de muntanya de segona mà.

ASPECTES A COMPROVAR

Un cop hagis prestat atenció als aspectes bàsics (estat el quadre, talla, preu, ...), hauràs de fixar-te en diversos dels components de la bicicleta de muntanya de segona mà i comprovar que el seu funcionament és el correcte i òptim.

Per no equivocar-te en la teva compra, aquestes són les comprovacions de major importància:

- Forquilla davantera: totes les btt d'avui dia, vénen equipades amb una forquilla de suspensió davantera. És important que verifiquis el seu funcionament i que comprovis que no té folgança i que el seu estat de conservació és el correcte. Fixa't que no presenti restes d'oli en les barres, ja que indicaria que cal substituir els retens i fer una revisió a la forquilla, el que suposaria una despesa d'entre 60 i 100 euros.

- Amortidor posterior: si la bicicleta és de doble suspensió, independentment del sistema "full suspensió" que utilitzi, és important que comprovis l'amortidor del darrere. Ha d'estar fermament subjecte i sense restes d'oli.

NOTA: és important que "esfonsis" tant la forquilla davantera com l'amortidor del darrere, i que verifiquis que el seu funcionament i retorn es realitza de forma correcta. Així mateix, aprofita per comprovar els comandaments de bloqueig remot.

- Sistema de transmissió: fixa't en els plats, pinyons i cadena. Han d'estar en bon estat i no excessivament gastats. Molt de compte amb tots aquells que presenten excessiva brutícia.

NOTA: recomanem la lectura del nostre post "Comprovació de l'estat de la cadena d'una bicicleta".

- Canvi del darrere i davanter: comprova que els dos canvis funcionen correctament i que a l'utilitzar les manetes de canvi, les diferents marxes canvien de forma suau i correcta.

- Frens: verifica les manetes, pistons i cablejat. Així mateix, comprova que la bici de muntanya frena correctament. No oblidis prestar atenció a les pastilles i que aquestes no estiguin excessivament gastades. Si és així, caldria substituir-les per unes de noves. Per a una correcta comprovació dels frens, aconsellem provar pujats a la bicicleta i en marxa.

- Rodes i pneumàtics: hauràs de comprovar que la llanda, radis, boixes i rodaments, tancaments i coberta estiguin en bon estat. Especial atenció si la llanda és de carboni. No oblidis fer girar la roda a l'aire i verificar que no mostri folgances o moviments laterals. Si la coberta està excessivament gastada, pots aprofitar-ho per negociar el preu amb el venedor.

NOTA: si les rodes estan tubelizadas (tubeless), encara que el seu aspecte sigui bo, serà recomanables realitzar un ompliment del líquid segellant.

- Tija telescòpica: moltes de les bicicletes de muntanya de gamma mitjana o alta d'avui en dia, vénen equipades amb tija telescòpica de selló. No oblidis comprovar que funcioni bé.

- Possibles folgances i sorolls: uns dels millors consells al comprar qualsevol bicicleta de segona mà, és provar-la per realitzar una comprovació general. Així també podràs comprovar si presenta qualsevol tipus de folgança o soroll al circular amb ella.

NOTA: especial atenció a folgances en l'eix de pedalier o direcció.

- Altres components: el selló, potència, manillar, pedals automàtics, tija de selló, cargols, tancaments, portabidons, ... són altres dels components que també hauràs de comprovar.

Esperem que aquests consells de compra i comprovacions et siguin d'utilitat a l'hora de comprar qualsevol bicicleta de muntanya de segona mà. Trobaràs molts més consells a la secció de "Bicicletes" del nostre bloc.

Finalment, et convidem a visitar la nostra botiga online en la qual podràs comprar o vendre tot tipus de bicicletes usades de les millors marques. Oferim la màxima de les garanties.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or

Preu: 27,40 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més