Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Joies d'or i plata

Consells per comprar un segell d'or de segona mà

11/02/2019
  • Consells per comprar un segell d'or de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

Una de les joies d'or més buscades pels homes són els segells d'or. Sens dubte un tipus d'anell molt preuat pel gènere masculí.

Si estàs interessat en la compra d'un d'aquests anells hauries de llegir aquest post. En ell trobaràs els principals consells i aspectes a tenir en compte a l'hora de comprar un segell d'or de segona mà.

NOTA: aquests consells et resultaran útils tant per comprar un segell com per comprar un solitari per a home o cavaller.

COMPROVACIONS A REALITZAR

Els anells segells compten amb una llarga trajectòria i presència en qualsevol joieria. Han estat un tipus d'anell usat per tot tipus d'homes, molt usat també per l'aristocràcia, i un símbol de poder i personalitat.

Aquest tipus de joies d'home cada dia té més presència en el mercat d'ocasió, i sens dubte és una excel·lent oportunitat de fer-te amb una d'elles a bon preu i estalviant-te una important quantitat de diners, si ho compares amb el que podria costar-te nova en una joieria.

Per ajudar-te a la seva compra, a continuació et mostrem alguns dels principals aspectes que sempre hauries de comprovar abans de comprar-ne un.

- Aspecte visual: al ser anells de mida gran, són més propensos a haver rebut algun cop o ratllada. Per aquest motiu fixa't bé en aquest aspecte i verifica que el seu estat de conservació és el correcte i que no presenta excessives ratllades, ... Comprova tant la part externa com interna del segell.

- Molt de compte amb les inscripcions: els segells d'or per a home són de les joies que més presència d'inscripcions i gravats presenten. Per això, és important que comprovis que no presenta cap inscripció (noms, inicials, dates, signes, ...). En cas de tenir-ne alguna, la nostra recomanació és que no ho compris, o si decideixes fer-ho, sol·licita una rebaixa important en el seu preu.

- Autenticitat de l'or: és important que prestis atenció a tot allò que afecta l'autenticitat de la joia. Pren-te el temps que sigui necessari.

NOTA: disposes d'informació al respecte en "Com comprovar que un segell d'or és autèntic".

- Diamants o altres pedres precioses: en el cas que el segell que vols comprar tingui diamants o brillants (o altres pedres precioses), observa que aquestes estiguin correcta i fermament subjectes a l'anell segell. Així mateix, també hauràs assegurar-te que siguin autèntiques.

NOTA: et mostrem com fer-ho a "Com saber si un diamant és autèntic".

- La talla: una cosa bàsica i que has de tenir en compte a l'hora de comprar qualsevol segell de segona mà és la que afecta a la seva talla. Has d'assegurar-te que l'anell sigui de la teva talla. Sol·licita aquesta informació al venedor.

- Busca confiança i garantia: al tractar-se d'una joia de segona mà, és important que la compris en algun establiment o botiga online que sigui de la teva sencera confiança i que t'ofereixin algun tipus de garantia. Molt de compte amb aquells segells amb un preu exageradament baix, ja que segurament no siguin d'or autèntic o tinguin una dubtosa procedència.

No perdis l'ocasió de visitar la nostra joieria online en la qual podràs comprar tot tipus de joies d'or de segona mà d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. Disposem de tot tipus de joies tanta per a home com per a dona.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or

Preu: 24,40 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més