Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Complements i articles de viatge

Com saber si una bossa Michael Kors de segona mà és autèntica (Part 2)

06/02/2019
  • Com saber si una bossa Michael Kors de segona mà és autèntica (Part 2)

Què vols fer amb aquest article?

Comprar una bossa Michael Kors de segona mà.

En el post passat ja vas poder veure algunes de les comprovacions per esbrinar si una bossa de la marca Michael Kors és autèntica. Avui, per aprofundir més en el tema, compartim amb tu més aspectes els que hauràs de tenir en compte per diferenciar una bossa Michael Kors de segona mà original d'un que no ho sigui.

VERIFICAR UNA BOSSA MICHAEL KORS ORIGINAL

Per reconèixer si una bossa Michael Kors de segona mà és autèntica i que no es tracta d'una falsificació, en la majoria de casos hauries de tenir-ne prou amb les comprovacions que ja vam analitzar en la primera part d'aquest post.

Però en alguns casos, pot ser que hagis de prestar atenció a altres aspectes o pistes que ens revelaran si la bossa Michael Kors és autèntica o no. A continuació te n’enumerem algunes més:

- Placa frontal: situada a la part frontal de la bossa, sempre ha d'aparèixer una placa incrustada (també pot ser un cercle o directament només les lletres). Sigui com sigui, aquesta placa serà metàl·lica i ha d'estar recta, ben alineada i realitzada en bona qualitat. Pot estar realitzada en color or o plata.

- Accessoris sòlids de la bossa: totes les sivelles, cèrcols, cargols decoratius, ganxos, ... han de donar sensació de qualitat. Han de ser sòlids, pesats i amb un tacte que transmeti bona qualitat. Sempre han de ser tots del mateix color (o daurat o plata). Així mateix han de tenir gravat el nom Michael Kors. Els elements decoratius quadrats, tindran les cantonades arrodonides.

- Els cargols decoratius: sempre del mateix color que la resta d'accessoris sòlids. I molt important fixar-te en què la ratlleta del cargol tingui la mateixa direcció en tots els cargols.

NOTA: important recalcar que el color de qualsevol element metàl·lic de la bossa Michael Kors sempre serà daurat o plata. Si no és així, ni se't passi comprar la bossa ja que estarás davant una bossa no original.

 - Les corretges o nanses: han de ser d'alta qualitat i no han de presentar cap signe de mala terminació. Poden estar realitzades en cuir, cadenes, cadenes i cuir, .... Si són de pell, en cap cas es destenyeixen.

- Les costures: de la mateixa manera que la resta de la bossa, evidentment també han de ser d'alta qualitat. Les costures han d'estar realitzades de manera impecable, uniformes, rectes, ... No han de presentar fils sortits i aquests han de ser gruixuts i d'un color que combini perfectament.

- Estampat MK: molts dels models presenten el típic estampat amb les lletres MK. Aquestes han de ser idèntiques i sempre estaran molt a prop unes de les altres (gairebé sense separació). En algunes o algunes de les lletres MK, també ha d'estar escrit el nom MICHAEL KORS.

- Interior de la bossa: és un aspecte en el qual sempre hauràs de fixar-te, ja que en les bosses originals folre interior, butxaques interiors, ... sempre estarà acuradament realitzat i d'elevada qualitat. En les bosses falses (o rèpliques) descuiden molt aquest aspecte i es nota molt. A l'interior sempre haurà de trobar una etiqueta realitzada en cuir i del mateix color que la bossa. Si la bossa fos de tela, el color de l'etiqueta serà del mateix color que les nanses. Així mateix, en l'etiqueta apareixerà la paraula "MICHAEL" en majúscules amb les paraules "MICHAEL KORS" sota (també en majúscules).

Finalment, aprofitem per convidar-te a visitar la nostra botiga online en la qual podràs comprar la teva bossa Michael Kors de segona mà al millor preu. A Renuevo comprem o venem tot tipus de bosses de luxe de les millors marques (Louis Vuitton, Gucci, Michael Kors, Loewe, ...) amb total garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or

Preu: 28,90 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més