Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Mòbils i Smartphones

Com esbrinar l'IMEI d'un mòbil de segona mà

L'IMEI, anomenat així per les seves sigles en anglès International Mobile Equipment Identity, és un número de 15 dígits que és l'identificador del mòbil. És el seu número de sèrie. a nivell mundial. Si anem a comprar un mòbil de segona mà, és pràcticament imprescindible conèixer la seva IMEI.

Conèixer l'IMEI si hem comprat un mòbil de segona mà ens pot treure d'un mal pas en cas de bloqueig o, si s'extraviés, el podem bloquejar evitant l'accés d'estranys a les nostres dades personals.

En aquest vídeo pots saber d'una manera senzilla, com esbrinar l'IMEI del teu mòbil de segona mà. Aquestes instruccions serveixen per a tots els mòbils o smartphones (Samsung, iPhone, Huawei, LG, Sony, etc ...)

Esperem que et serveixi d'ajuda.

I recorda que en Renuevo pots comprar o vendre els teus productes de segona mà. Renuevo, la botiga professional de segona mà.
Compartir  

Vendre or

Preu: 28,30 €/Gr 18K

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més