MIRA, flashback del festival més innovador i creatiu de música i arts digitals.

MIRA, flashback del festival més innovador i creatiu de música i arts digitals.

Divendres 11 de novembre passat vam assistir al Mira d'aquest any per gaudir d'un esdeveniment únic.

El Mira, festival d'arts digitals que va començar el 2011, compta amb una gran varietat d'activitats, des de concerts, xous audiovisuals, exposicions i instal·lacions d'art digital, workshops, etc. Una exquisita fusió d'art i tecnologia que pretén mostrar tot el potencial durant dos dies d'activitats.

Comencem divendres veient a la Kali Malone al costat de Lucy Railton i Stephen O'Malley. Un poderós viatge amb el seu so característic Ambient/Drone on el públic va poder experimentar veritable hipnòsi amb un mur de sons d'un Cello i una guitarra elèctrica nedant en efectes i harmonies.

Just després va començar un dels xous més esperats per molts. L'artista italiana Caterina Barbieri va presentar un concert marca de casa amb una posada en escena a l'alçada de la seva majestuosa música. La reina moderna dels sintetitzadors modulars ens va delectar amb una liveperformance magnífica incloent clàssics com Fantas o SOTRS.

El festival estrenava recinte ja que per primera vegada es va realitzar a la fira de Montjuïc superant totes les expectatives en completar aforament. Passejar-se per les instal·lacions audiovisuals era tota una alegria per als sentits, una autèntica experiència que es fusionava amb la música generant una sinergia indescriptible i molt especial.

Alva Noto, compositor minimalista, va presentar el seu novè àlbum d'estudi, UNIEQAV juntament amb Ken Niibori, artista visual japonès. Una immersió Ambient, Techno i Drone per a les orelles més exquisides a l'escenari The Cloud.

Posteriorment, el nord-americà Phase Fatale juntament amb Pablo Bozzi van presentar el seu projecte conjunt Soft Crash. Combinant Electro, EBM, Techno i música Disco fent ballar el públic sense parar amb un so amb matisos retro però alhora moderns. Un live set molt refrescant i amb molt de ritme de la mà de dos dels artistes amb més talent que resideixen a Berlín.

Després d'elevar el ritme del festival en finalitzar l'actuació de Soft Crash, Nia Archives es va fer càrrec d'aportar-hi la festa. L'artista britànica va traslladar el so més pur UK a l'escenari amb un potent i molt desenfadat DJ set. Ritmes marcats per una clara tendència Jungle barrejats amb cançons modernes de R&B, Rap i Grime que van trencar la pista de ball The Ground by Dice.

L'esdeveniment va concloure a les 5.30 del matí de la mà del veterà DJ Special Request.

Un gran dia per iniciar un festival amb un públic recurrent i fidel. Tot i això, també ens vam trobar amb assistents que hi anaven per primer cop i l'experiència dels quals, segons ens van comentar, va ser increïble.

Estarem atents a l'edició del 2023, que esperem amb ganes des de Renuevo.

Guillem

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.