El futur de Pioneer i la fabricació d'equips DJ

El futur de Pioneer i la fabricació d'equips DJ

Si estàs mínimament interessat en el món DJ hauràs vist que els preus dels equips estan pels núvols. Els problemes de subministrament continuen arrossegant als grans fabricadors, especialment al rei indiscutible del sector, Pioneer.

És sabut que els equips Pioneer ja tenen un preu elevat de sèrie, al final de comptes un paga per la fiabilitat i exclusivitat de la marca, però avui dia mantenen a tothom en llistes d'espera.

La falta de components, problemes en la cadena de subministraments, creixement dels costos de fabricació, etc. són alguns dels factors que fan pràcticament impossible aconseguir equips DJ nous. I si existeix alguna possibilitat, armar-se de paciència i conformar-se amb llistes d'esperes interminables i dates de lliurament impredictibles.

Amb la qual cosa, quina solució ens queda? Val la pena comprar un equip DJ de segona mà?

El mercat de segona mà és una altra de les possibilitats, potser l'única contemplada des d'una perspectiva a curt termini, però donades les circumstàncies actuals, estoc limitat i productes molt buscats, sempre hi ha oportunistes que intenten beneficiar-se de la situació aprofitant-se de qui més urgència i necessitat té.

Per a evitar aquest tipus d'escenaris és recomanable prendre moltes precaucions quan l'adquisició es realitzi entre particulars i no caure en el parany d'acceptar preus desorbitats. Una altra alternativa és dirigir-se a empreses de confiança, transparents i gran fiabilitat l'activitat de la qual sigui la comercialització d'articles de segona mà com Renuevo, ja que atorguen 1 any de garantia a més de donar l'opció de disposar del producte durant 15 dies per a provar-lo.

Veure equips DJ de segona mà.

Fins quan?

Portem un llarg any de pujades exponencials en el preu dels equips de DJ i tots ens qüestionem el mateix: Fins quan? És la pregunta del milió.

Amb una situació internacional tan inestable com la que estem patint actualment costa veure un futur prometedor. A la situació desastrosa del COVID-19 li ha precedit un moment d'inestabilitat política mundial gegant derivat de la Guerra entre Rússia i Ucraïna, i en conseqüència dels últims anys, una entrada en recessió a nivell global.

De tots els mals moments a nivell històric els humans ens hem sabut aixecar i aquest no serà menys. És impossible predir el futur, però desitgem que aviat les coses tornin a una situació de normalitat i prosperitat.

En aquest cas, el subministrament de semiconductors, microxips i la resta de tecnologia tornaria a funcionar correctament i portaria estabilitat a un mercat ressentit i cada vegada més exclusiu, que deixa fora a la majoria a causa dels preus desorbitats.

Mentrestant, seguirem atentament l'evolució del sector.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà

Guillem

Productes relacionats

Controladora Pioneer DDJ-SX2
Venut
So E353116

Controladora Pioneer DDJ-SX2

1.090,95 €
IVA inclòs
Controladora Pioneer DDJ-SX2 Ref: E353116 .Estat de conservació: BO I COMPELT. Es subministra amb caixa, decksaver, cable dalimentació i connector USB. Controladora PIONEER DDJ SX2 de segona mà per a Serato Pro de 4 canals amb botons dedicats per a Serato flip, jogs wheels d'alumini de baixa latència optiitzats per a scratch, 8 pads retroil·luminats per...
Pioneer XDJ-R1 amb Flightcase
  • -400,00 €
Venut
So E353075

Pioneer XDJ-R1 amb Flightcase

749,95 € 1.149,95 €
IVA inclòs
Pioneer XDJ-R1 Ref: E353075. Estat de conservació BO. Es subministra amb cable i caixa de viatge. Controladora Pioneer XDJ-R1 de segona mà. És el primer sistema DJ de la indústria que ofereix la funcionalitat de control amb un iPad, iPhone o iPod touch mitjançant exclusiva aplicació remotebox de Pioneer. Aquest sistema versàtil ofereix Wireless directa...
Reproductor Pioneer...
Venut
So E353113

Reproductor Pioneer XDJ-1000 MK2

1.399,95 €
IVA inclòs
Reproductor Pioneer XDJ-1000 MK2 Ref: E353113. Estat de conservació: EXCEL·LENT se subministra amb Cable RCA original i font d'alimentació. Reproductor PIONEER XDJ-1000 MK2 de segona mà amb gran jog wheel i pantalla tàctil de 7”, compatible amb Rekordbox i sistema pro dj link.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.