Regals sostenibles per Nadal

Regals sostenibles per Nadal

Clic aquí per comprar el teu regal sostenible.

Ja són molts els que estan conscienciats amb el fet de ser respectuosos amb el medi ambient. I cada dia més tots busquen un consum més intel·ligent, sostenible i racional.

És precisament en aquestes dates en què pot ser que s'incrementi el consum desmesurat de tot tipus de productes: regals, roba, menjar, ... A Renuevo volem apostar per un consum més responsable i que no maltracti el nostre planeta, per això recomanem la compra de regals sostenibles per aquestes proper Nadal.

REGALS SOSTENIBLES

Si estàs buscant regals per aquest Nadal i vols que el producte a comprar sigui sostenible, no hi ha res millor que optar pel mercat d'ocasió. Com ja hem comentat en anteriors ocasions, els articles de segona mà permeten estalviar el doble del consum de recursos i energia: evita un procés de reciclatge i el procés de fabricació d'un nou producte.

Actualment hi ha un elevadíssim estoc d'articles de segona mà entre els quals escollir. Pel que és més que probable que trobis el regal perfecte que estàs buscant.

A més, no només seràs respectuós amb el medi ambient, sinó que al comprar regals de segona mà també t'estalviaràs una important quantitat de diners.

Si estàs interessat en la compra d'aquest tipus de regals per Nadal, pots fer clic a: Comprar Regals Sostenibles

Finalment, volem convidar-te a visitar la nostra botiga online a la qual podràs comprar i vendre tot tipus d'articles de segona mà d'una forma ràpida i senzilla. I no oblidis que oferim 15 dies de prova i 1 any de Garantia en tots els nostres productes.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprar o vendre en botigues de segona mà també ajuda al medi ambient

Segona mà: reutilitzar millor que reciclar

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.