Articles de pesca de seguna mà

Articles de pesca de seguna mà

Pescar a la mar o en un riu són aficions que cada dia estan més de moda i que ocupen el teu temps d'oci de manera molt satisfactòria. Per pescar és important comptar amb un bon equip. Des dels rodets a la pròpia canya, tots són elements indispensables per dur a terme aquesta afició.

Re-Nou et proposa els articles de pesca de segona mà. Canyes, rodets, accessoris i indumentària de pesca d'ocasió a preus d'autèntica oportunitat. Les primeres marques i els millors models en articles de pesca usats.

Per a això Re-Nou posa a la teva disposició a un expert en pesca, perquè puguis dirigir-te a ell i formular-li tots els teus dubtes, amb l'objectiu d'encertar en la teva elecció.

Per descomptat, tots els nostres articles de pesca de segona mà gaudeixen d'un any de garantia, així com de 15 dies per poder provar-los amb garantia de devolució.

Com sempre en Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

A continuació t'oferim uns petits exemples d'articles de pesca de segona mà que pots trobar en Re-Nuevo:

- Rodet de pesca Geologic M40 F-1E232958
- Canya de Pescar CAPERLAN Mod. Setembre 4x4 tele 350 E224534 - Plataforma alumini de Pesca per PlayaE199214 - Canya amb Rodet CAPERLAN Mod. Vari 500 + L30RE222433

(NOTA: aquests exemples no estan necessàriament actualitzades. A més d'aquests, hi ha més articles de pesca disponibles).

Si vas a comprar o vendre articles de pesca de segona mà o altres elements per a l'esport, de segona mà i vols saber més sobre ells, fes click en els següents enllaços i accediràs a uns posts amb uns consells que, de ben segur, et podran ser d'utilitat.


"Consells per comprar o vendre patins en línia de segona mà"

"Consells per triar un vestit de neoprè"

"Equipament bàsic per iniciar-se en la pesca"

"Consells per comprar o vendre bicicletes de segona mà"

"Bicicletes plegables: una alternativa molt útil"

Ven o compra el teu article de pesca de segona mà, d'una forma ràpida, senzilla i còmoda, sense moure't de casa. Fes clic al botó correrspondiente:

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubtis en contactar-nos mitjançant la nostra pàgina de contacte, enviant un email a info@renuevo.es o usant el XAT que pots veure a baix a la dreta.

T'esperem!

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.