3 avantatges del Robot de cuina Thermomix

3 avantatges del Robot de cuina Thermomix

Els robots de cuina són cada dia més populars. Aquests petits electrodomèstics s'encarreguen de coure de mil i una formes diferents els aliments, picant, triturant i cuinant segons les indicacions per a elaborar el plat desitjat, des d'unes natilles a unes llenties, passant pel sofregit per a una paella.

Sens dubte, unes de les grans estrelles de milers de llars és la famosa Thermomix, aquest robot de cuina va arribar per a revolucionar la cuina, facilitant-nos la vida i permetent-nos gaudir de l'experiència de realitzar plats sans i deliciosos. 

Encara que hem vist com els robots de cuina poden fer-nos la vida més fàcil, potser encara t'estiguis preguntant algunes coses com, quins són els avantatges reals que ofereixen aquests robots davant de la cuina tradicional?

A continuació, repassarem els 3 principals beneficis a la cuina usant aquests electrodomèstics, que faran declinar la balança a favor seu. 

3 Avantages de Thermomix

  • Ideals si no disposes de temps!

Tant si disposes d'una família nombrosa, com si ets monoparental la veritat és que solem passar poc temps a casa, bé per feina o per comportar un ritme de vida amb molt de tràfec. En aquestes ocasions un robot de cuina resulta ideal, ja que pot deixar-nos preparats els plats, tenint només que donar-los una rematada final, i sense pràcticament embrutar utensilis. Oblida't de dedicar temps a una cosa tan tediosa com fregar nombroses olles i paelles.

A més saps què una de les principals raons per les quals triem receptes poc saludables i menjar ràpid és la falta de temps?. 

  • Robot de cuina Thermomix cuina de manera perfecta.

Una de les claus per gaudir del menjar és conèixer el punt de cocció perfecte, cosa que només s'aconsegueix amb anys d'experiència o amb els millors robots de cuina.

Aconseguir aquest punt de cocció adequat no només donarà a cada plat el millor sabor, sinó que també ens permetrà estalviar consum elèctric, ja que el menjar no s'haurà de cuinar més del necessari.

  • Més facilitats que mai per a cuinar

La prioritat dels robots és que la comoditat vagi per davant, i això és el primer que es nota quan es compta amb un. El temps de preparació de plats és mínim, pots programar el robot perquè faci l'elaboració pel seu compte fins i tot quan no estem a casa.

Diferents programes, diferents accessoris i fins i tot accés a milers de receptes. Alguns models compten amb Wifi i una pantalla incorporada que s'integra amb plataformes en línia com Mycook Club, permetent visualitzar les receptes des de la pròpia pantalla del robot, fent-nos encara més fàcil l'elaboració d'aquesta.

Decidir si és millor un robot de cuina o apostar per la preparació d'aliments de forma tradicional, dependrà en gran mesura del temps, experiència i hàbits de cadascú, encara que cal valorar molt positivament que aquest electrodomèstic ens ajudarà a cuinar més còmodament, de forma més ràpida i senzilla, sense massa esforç, i ens donarà molt de joc tant si vols utilitzar-lo de forma pràctica per elaborar exquisides receptes tradicionals o si per contra prefereixes explotar la teva creativitat creant noves receptes amb l'àmplia varietat de possibilitats que et permet una Thermomix .

Des de Renuevo et convidem a conèixer el ventall de models del popular robot de cuina perquè seleccionis el que millor s'adapti a les teves exigències.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

Adrià

Productes relacionats

Thermomix TM-31 2012
Venut
Robots de cuina E353444

Thermomix TM-31 2012

499,00 €
IVA inclòs
Thermomix TM-31 2012 Ref: E353444. Estat de conservació EXCEL·LENT I COMPLET. Es subministra amb tots els seus accessoris, Espàtula, papallona, cistell, varoma i LLIBRE DE RECEPTES A ESPANYOL. Robot per a ús exclusivament domèstic. El robot de cuina més desitjat que permet cuinar milers de receptes de forma fàcil i còmoda.
Thermomix TM-5 2016
Venut
Robots de cuina E353655

Thermomix TM-5 2016

689,00 €
IVA inclòs
Thermomix TM-5 2016 Ref: E353655. Estat de conservació EXCEL·LENT I COMPLET. Es subministra amb tots els seus accessoris, varoma, cistell, espàtula, papallona i LLIBRE DE RECEPTES A ESPANYOL. Producte exclusivament per a ús domèstic, CUINA FÀCIL i SALUDABLE, incorpora un panell digital i un motor més potent més silenciós i de menor consum.
Thermomix TM-6 2021
Venut
Robots de cuina E353579

Thermomix TM-6 2021

1.200,01 €
IVA inclòs
Thermomix TM-6 2021 Ref: E353579. Estat de conservació: EXCEL·LENT I COMPLET. Se subministra amb tots els seus accessoris i LLIBRE DE RECEPTES A ESPANYOL. Amb més funcions que mai i una sorprenent selecció de noves receptes, noves maneres: Alta temperatura, Al buit, Fermentar i Cocció Lenta. Gaudeix de les teves receptes amb la nova pantalla de 6,8”.
Thermomix TM-6 Black Ed....
Venut
Robots de cuina E353448

Thermomix TM-6 Black Ed. Limitada 2022

1.300,00 €
IVA inclòs
Thermomix TM-6 Black Ed. Limitada 2022 Ref: E353448. Estat de conservació: EXCEL·LENT I COMPLET. Se subministra amb tots els seus accessoris i LLIBRE DE RECEPTES A ESPANYOL. Amb més funcions que mai i una sorprenent selecció de noves receptes, noves maneres: Alta temperatura, Al buit, Fermentar i Cocció Lenta. Gaudeix de les teves receptes amb la nova...

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.