Què has de comprovar al comprar un Samsung Galaxy Note 20 de segona mà

Què has de comprovar al comprar un Samsung Galaxy Note 20 de segona mà

Clic aquí per comprar un Samsung Galaxy Note 20.

Estàs pensant en comprar un mòbil d'alta gamma (o premium), de grans dimensions i que et permeti realitzar tasques complexes i amb comoditat si ets un professional o un creatiu? Si és així, una de les millors opcions d'avui dia és el Samsung Galaxy Note 20.

Si a més busques estalviar una mica de diners, la millor de les recomanacions és que vagis al mercat d'ocasió. Això si, a l'hora de realitzar la compra serà important que tinguis present certs consells i recomanacions. És per això que en el post d'avui et mostrem les principals comprovacions per tal que puguis comprar un Samsung Galaxy Note 20 de segona mà amb la màxima de les garanties.

ASPECTES BÀSICS A COMPROVAR

En aquest tipus de smartphones d'alta gamma, és important que abans de realitzar la teva compra, comprovis i verifiquis que el seu estat de conservació i funcionament sigui l'òptim.

Les comprovacions i consells de major importància són:

- Model exacte: hi ha 2 models al mercat, el Note 20 i el Note 20 Ultra (aquest últim amb 256GB o 512GB de capacitat d'emmagatzematge). Tria el més indicat per a les teves necessitats i comprova que realment sigui el model anunciat.

- Estat de conservació: aconsellem que prestis especial atenció al seu estat visual. Comprova que el seu estat sigui bo i que no presenta cops, ratllades, petites ruptures, ... Recorda retirar qualsevol possible funda per assegurar-te que no amagui cap desperfecte.

- Pantalla: sense cap mena de dubte, l'element de major importància del Galaxy Note 20 de segona mà. Assegura't que la pantalla està en òptim estat. Observa bé que no presenti ratllades, píxels morts, zones fosques i que el sistema tàctil funciona correctament. Si disposa d'un protector de pantalla en mal estat, sol·licita al venedor que el retiri.

- Funcionament bàsic: apaga i inicia el mòbil. Obre diverses apps i comprova que el seu funcionament és el normal. Realitza alguna trucada entrant i sortint.

- Elements a comprovar: càmera fotogràfica frontal i posterior, flash, botons, altaveus i micròfon, WiFi i Bluetooth, lector d'empremtes, ...

- S Pen: ha d'estar en bon estat de conservació i funcionament.

- Sense contrasenya: és molt important que t'asseguris que el Samsung Galaxy Note 20 no disposa de cap bloqueig (contrasenya o password, patró, empremta dactilar).

- Formateig: a l'ésser un mòbil de segona mà i contenir informació del seu antic propietari, sempre recomanem formatar el mòbil o realitzar un hard reset. D'aquesta manera eliminarem tot el contingut i ho deixarem amb la seva configuració de fàbrica.

- Estat de la bateria: comprova que disposa de la durada aproximada de bateria que indica el fabricant i que aquesta càrrega correctament. No oblidis que el mòbil sempre ha d'anar acompanyat del seu corresponent carregador original.

NOTA: et recomanem la lectura del nostre post "Com esbrinar l'estat de la bateria d'un mòbil Android de segona mà".

No deixis de visitar la nostra botiga online en la qual podràs comprar tot tipus de mòbils i smartphones d'alta gamma de segona mà. Compra el teu Samsung Galaxy Note 20 (o altres models) d'una forma fàcil i ràpida. Oferim 15 Dies de Prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Descobreix el Samsung Galaxy Note 20 de segona mà (Característiques i especificacions)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.