Consells per comprar un Samsung GALAXY S7 de segona mà

Consells per comprar un Samsung GALAXY S7 de segona mà

El passat 11 de març va sortir a la venda l'última creació de Samsung; ens referim al Galaxy S7. És un mòbil (smartphone) de preu elevat, però afortunadament ja pots trobar-lo al mercat d'ocasió.

Per ajudar-te en la seva adquisició i que puguis estalviar una mica de diners, és important tenir en compte certs aspectes. En el post d'avui et mostrem alguns consells perquè puguis comprar el teu Samsung Galaxy S7 de segona mà.

NOTA: pots consultar el nostre estoc a "Mòbils Samsung de segona mà"

QUÈ HE COMPROVAR ABANS DE COMPRAR-LO?

Igual que en qualsevol altre producte usat, sempre és recomanable realitzar certes comprovacions abans de comprar un Samsung Galaxy S7 de segona mà. Vegem les que considerem de major importància:

- Aparença i estat de conservació: ha de coincidir amb l'estat que s'especifiqui en l'anunci de segona mà. Tot ha d'estar en bon estat i no ha de presentar cops, ratllades, trencaments, ... Evita comprar aquelles unitats que estiguin en un pèssim estat. Observa totes i cadascuna de les parts del mòbil.

- Que sigui de la teva companyia o lliure: per evitar disgustos, verifica que el mòbil sigui de la teva mateixa companyia. I recorda que sempre és recomanable que el mòbil sigui lliure, ja que en cas de canviar de companyia, podràs seguir utilitzant-lo perfectament.

- Comprova l'opció "telèfon": avui en dia, els smartphones són com miniordinadors, però no hem d'oblidar que segueix sent un telèfon mòbil. Comprova que el Samsung Galaxy S7 pot realitzar i rebre trucades.

- Comprova el funcionament general: prova totes i cadascuna de les funcions generals del mòbil. Evidentment, tot ha de funcionar correctament. Si tens dubtes sobre el seu correcte funcionament, sempre és millor desestimar la compra.

- Pantalla i cristall posterior: un dels aspectes més importants de tot smartphone, és la pantalla. Comprova que el sistema tàctil funciona i que el vidre també està en bon estat. Fixa't bé en què no tingui cap píxel mort. I recorda que la part posterior del Samsung Galaxy S7 és de vidre, de manera que no oblidis comprovar que no tingui cap trencament.

- Connexions inal.làmbriques: verificar el funcionament del Wi-Fi i el Bluetooth és gairebé "obligatori". No passis mai aquesta comprovació per alt. Pren-te el temps que sigui necessari.

- Càmera fotos i so: fes algunes fotos, vídeos i comprova que tot funcioni bé (tant a la cambra principal com a la frontal). No oblidis provar el flaix. També aprofita per reproduir algun vídeo o arxiu de música, per comprovar que els altaveus funcionen bé.

- Lector d'empremta: una de les funcions del Galaxy S7 i que sempre has de verificar. Comprova que no presenta errors.

- La bateria: comprova que el mòbil carrega correctament i que no es descarrega amb massa facilitat. Col·loca la brillantor al màxim, el volum al màxim i posa a reproduir algun vídeo durant alguns minuts ... Passat aquest temps, fixa't en si el volum de bateria ha baixat de forma alarmant. Si fos així, no has de comprar-lo.

- Accessoris i caixa original: recorda demanar sempre el carregador i fixa't en que estigui en bon estat. Connecta'l al mòbil i verifica que aquest carregui correctament. Si el comprador disposa de la caixa original, indica que segurament es tracti d'una persona acurada.

- Preu correcte i competitiu: la recerca per internet quin és el seu preu nou i el seu preu de segona mà. D'aquesta manera sabràs si el seu preu és "bo" i "competitiu". Si el seu preu fos massa alt, respecte a la "competència" tracta de sol·licitar una rebaixa al comprador.

- Garantia: al tractar-se d'un mòbil de segona mà, sempre és recomanable que compris la teva Galaxy S7 en botigues que siguin de la teva confiança i que t'ofereixin garantia. No oblidis mai demanar el tiquet o factura de compra.

- Ven el teu actual mòbil: abans de comprar el teu Samsung Galaxy S7 de segona mà, és molt recomanable que venguis el que tinguis, al mercat d'ocasió. Així aconseguiràs una mica de diners per a la teva nova adquisició.

NOTA: pots vendre el teu mòbil usat en "VENDRE MÒBILS I SMARTPHONES".

I finalment, recorda que a Renuevo (Botiga de Segona Mà) comprem i venem tot tipus de mòbils al millor preu de mercat. A més, tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com resetejar un mòbil Android de segona mà

Com saber si un mòbil de segona mà és lliure o de companyia

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.