Com vendre una guitarra elèctrica Ibanez de segona mà

Com vendre una guitarra elèctrica Ibanez de segona mà

Clic aquí per vendre la teva guitarra Ibanez.

Una de les marques més reconegudes en guitarres elèctriques dins el panorama musical és Ibanez. Aquesta marca japonesa està especialitzada en el disseny i fabricació de guitarres d'elevada qualitat, amb un so molt personal i que són utilitzades per guitarristes de gran prestigi mundial.

Són guitarres amb gran demanda, de manera que si vols vendre'n una no hauries de tenir massa problemes. Això si, és important que tinguis en compte certs aspectes i consells perquè puguis vendre la teva guitarra Ibanez de segona mà a el millor preu.

VENDRE GUITARRA IBANEZ DE SEGONA MÀ

Els principals punts en el que t'has de fixar sempre que vagis a vendre una guitarra elèctrica Ibanez al mecado d'ocasió, són els següents:

- Especifica el seu model exacte: hi ha una gran varietat de models (o sèries) de guitarres d'aquesta marca. És recomanable que informes sobre quin és el model exacte de guitarra perquè el comprador pugui avaluar si el preu de venda és o no és bo, i si aquesta guitarra li ofereix tot el que busca. Algunes de les principals sèries són la RG, RGA, RGD, S, SA, FR, AR, ART, ...

- Tingues cura del seu estat visual i millora la seva aparença: la guitarra ha de transmetre confiança i garantia. Per a això és primordial que el seu aspecte visual i el seu estat de conservació sigui l'òptim. Dedica el temps que sigui necessari a netejar-la bé. Retira la pols, la brutícia, adhesius que puguis tenir, ... Neteja el cos, pal, claviller, les pastilles, ...

- Amb totes les seves cordes: si li falta alguna corda, compra-la i col·loca-la de nou. La guitarra elèctrica ha de comptar amb totes les seves cordes i que aquestes estiguin en bon estat.

- Afínala i prova el so: en el cas que el possible comprador vulgui provar-la, és important que estigui afinada. L'afinació de la Ibanez serà un aspecte al què has de prestar atenció.

- Ha de funcionar tot: abans de vendre-la no oblidis endollar la guitarra elèctrica a un ampli i verifica que tot funciona bé. Presta atenció a l'entrada de l'jack, selectors i botons, pastilles, ...

- Ven-la amb la seva funda i accessoris: si disposes de funda (tèxtil o rígida) és recomanable que la lliuris juntament amb la guitarra. I el mateix si disposes de més accessoris (pua, afinador, bandolera, cordes, celleta, ...). Això si, no oblidis especificar-ho en el teu anunci de venda.

- Realitza un bon anunci de venda: perquè puguis vendre la teva Ibanez de segona mà al millor preu és imprescindible que realitzis un anunci de venda que sigui de qualitat. Un bon anunci farà que la teva guitarra destaqui per sobre de les de la "competència". Un bon títol, una bona descripció i unes millors fotografies és bàsic per augmentar les teves probabilitats d'èxit.

- Estudia el teu preu de venda: abans de posar un preu de venda, és recomanable que busquis una mica per internet per esbrinar a quin preu s'està venent teu mateix model de guitarra. Així mateix, i al tractar-se d'una Ibanez de segona mà, no has d'oblidar que el preu final també haurà de tenir molt en compte l'estat de conservació en què es trobi la guitarra.

No desaprofitis l'oportunitat de visitar la nostra botiga en línia en la qual podràs vendre tot tipus d'instruments musicals d'una manera fàcil, ràpida i còmoda. Recollim el teu instrument on ens indiquis i realitzem el pagament en 24 hores. Oferim la màxima garantia en tot el procés de compravenda.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.