Què s’espera d’Apple a la WWDC22?

Què s’espera d’Apple a la WWDC22?

Aquest 6 de juny comença en format online i gratuït la 33.ª Conferència Mundial de Desenvolupadors (WWDC22) d’Apple. Si ets un veritable geek de la tecnologia probablement tinguis alguna idea de què tracta aquesta  conferència… i si no ho saps encara aquí t’ho expliquem.

A la mateixa s’enunciarà totes les innovacions més recents a iOS, iPadOS, macOS, watchOS i tvOS.  Desenvolupadors de tot el món tindran accés a aquestes futures versions i participaran amb ingenyers d’Apple a sessions d’ingenyieria i/o cites de laboratori per poder continuar revolucionant el món de les apps i les experièencies interactives

«La WWDC22 manté aquell principi i convida a desenvolupadors de tot el món a unir-se per descobrir com fer realitat les seves millors idees i desafiar els límits del possible. Per nosaltres és un plaer reunir als desenvolupadors i esperem que tots els participants sortin reforçats de l’experiència».

Què novetats s’esperen d’aquesta conferència? 

Actualment no hi ha molta informació sobre el llançament de iOS 16, però sí existeixen rumors molt forts (especialment de part de Mark Gurman) que augmenten a mesura que s’apropa la WWDC.

1.      Una pantalla de bloqueig sempre activa?

Sembla que Apple vol generar a aquestes funcions similars a widgets amb el lançament del iPhone 14 PRO.

2.      Funcions d’emergència

Un altre rumor és que el nou iPhone incorporarà una funció detecció d’accidents automovilístics i satèl·lit d’emergència.

3.      Ampliar funcionalitats de la app Health

Millorar el seguiment de la son i gestió de medicaments que permetran escanejar els pots de pastilles a l’aplicació, però segurament la versió inicial no inclogui tota la funcionalitat planificada. A més, preveu que Health obtingui funcions de seguiment del cicle de menstruació per les dones.

4.      Compr ara, pagui després?

I si et diguèssim que Apple Pay permetrà als clients pagar en quotes… seria genial no? Sembla que aquest servei serà llançat al 2022 com a part de iOS 16.

Molt bé! Ara només ens queda esperar a veure què a de dir Apple i gaudir de tots els avanços tecnològics que venen aquest any.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit

Potser t’interessi:

És l’iPhone el millor Smartphone de la història?

MacBook Pro VS MacBook Air

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.