Les 10 aplicacions imprescindibles per a Windows extremadament útils i pràctiques

Les 10 aplicacions imprescindibles per a Windows extremadament útils i pràctiques

L'ésser humà és un animal de costums i seguim usant les mateixes aplicacions cada dia. Però hi ha moltes altres desconegudes però súper pràctiques que tots haurien de tenir i que no tothom coneix.

Si ets dels que els agrada estar a l'última en programes i aplicacions per a Windows, aquest post és per a tu! Et detallem les 10 imprescindibles.

Snipaste:

Aplicació gratuïta de captura de pantalla per a Windows que ofereix funcions addicionals per editar i compartir imatges. A més de prendre captures de pantalla, Snipaste permet enganxar imatges a la pantalla i escriure notes a sobre. L'eina de retallada de Snipaste també és molt avançada, permetent seleccionar àrees específiques per guardar o copiar el porta-retalls. Fins i tot pots difuminar parts de la imatge o aplicar efectes d'ombreig. En definitiva, Snipaste és una aplicació robusta que val la pena tenir en compte. 

Wox:

És una aplicació de cerca per a Windows que permet trobar i accedir ràpidament a arxius, aplicacions i llocs web sense haver de navegar pels menús i carpetes. És una alternativa a la cerca predeterminada de Windows i és molt més ràpida i eficient. La interfície d’usuari de Wox és molt intuïtiva i personalitzable. Podeu afegir nous connectors per ampliar-ne la funcionalitat, com ara cercar a Google Maps, traduïr text i cercar a YouTube. A més, Wox és gratuït i de codi obert i està activament actualitzat i millorat. 

FastStone Capture:

Si necessites alguna cosa més que una captura de pantalla FastStone Capture et permet a més l'enregistrament de vídeo. Aquesta aplicació s'ha convertit en un dels programes més populars al mercat. És realment fàcil dutilitzar i ofereix moltes opcions addicionals per editar i processar imatges. Amb FastStone Capture, podeu capturar la pantalla completa o només una finestra, seleccionar una regió específica, capturar objectes com ara menús emergents o barres d'eines, i gravar vídeos de l'escriptori o d'una àrea específica. Així mateix, el programa us permet editar les vostres captures de pantalla, afegir marques d'aigua, afegir text, ombres, efectes i més.

F.lux:

Per poder ajustar automàticament la brillantor i la temperatura del color de la pantalla segons l'hora del dia i la ubicació en funció de la teva zona horària. L'aplicació fa que la pantalla sigui més càlida i menys brillant durant la nit, cosa que t'ajuda a agafar el son i et protegeix contra la llum blava que pot provocar insomni. Amb F.lux, la llum de la pantalla del teu ordinador s'adapta a la llum ambiental del teu entorn, cosa que impacta en la reducció del cansament visual i la fatiga ocular.

Rainmeter:

Si estàs cansat del teu escriptori de Windows o vols tenir més al teu gust, Rainmeter és una aplicació que et permet personalitzar l'aparença del teu escriptori de Windows amb widgets atractius i avançats. Amb Rainmeter, pots monitoritzar el teu sistema, seguir el clima, controlar la reproducció de música, veure informació sobre el teu calendari i més. Rainmeter també disposa de nombroses biblioteques on podeu descarregar diferents skins personalitzables gratuïts i dissenyats per altres membres de la comunitat Rainmeter.

ClipboardFusion:

Si el teu portapapers se't queda curt, aquesta és una aplicació que millora la funcionalitat de la funció de copiar i enganxar de Windows. Amb ClipboardFusion, pots estalviar temps en copiar diverses coses al porta-retalls alhora. A més, l'aplicació disposa d'opcions d'automatització per enganxar text només prement una combinació de tecles. ClipboardFusion també protegeix la teva informació confidencial en permetre eliminar informació del copiat al porta-retalls.

Ditto:

Al nostre porta-retalls se li pot donar més opcions amb aquesta aplicació que guarda el seu historial perquè puguis recuperar i reutilitzar elements copiats anteriorment. Ditto permet guardar i etiquetar elements seleccionats per ordre cronològic, cosa que t'estalvia temps i coordinació. Ditto també ofereix característiques addicionals, com la capacitat de buscar al teu historial del porta-retalls i configurar múltiples porta-retalls en diversos ordinadors.

Everything:

Si només necessites buscar informació dins del teu Windows Everything és una aplicació que t'ajuda a buscar fitxers i carpetes a l'ordinador de manera molt més ràpida i eficient que l'explorador de fitxers predeterminat de Windows. Pots buscar fitxers i carpetes en funció de paraules clau i text complet que coincideixen amb el nom del fitxer, i l'aplicació t'ofereix resultats en temps real a mesura que escrius. A més, Everything és molt més ràpid que la cerca de Windows i consumeix molt pocs recursos del sistema.

Autohotkey:

Si estàs cansat de repetir les mateixes tasques, aquí tens una aplicació que et permet automatitzar tasques repetitives al Windows. Pots escriure scripts que automatitzin qualsevol acció al Windows, incloent teclejar frases específiques, executar programes i fer clics del ratolí. Autohotkey és molt personalitzable i permet crear scripts amb qualsevol combinació de tecles i ordres que necessitis. Fins i tot pots generar fitxers .exe a partir dels teus scripts per compartir-los fàcilment. En resum, Autohotkey és una eina imprescindible per als que busquen automatitzar les seves tasques tedioses.

Portableapps:

Per a l'última opció us porto la “navalla suïssa”, d'aplicacions, és una que n'aglutina moltes, amb l'opció que es poden instal·lar en un pendrive, i anar a qualsevol ordinador per fer-les servir. No necessiteu una instal·lació complicada, ia més cadascuna d'aquestes aplicacions s'instal·len per separat. Pots fer servir des d'un processador de textos, utilitats d'antivirus, editors gràfics, i moltes més. És gairebé impossible no trobar aquella que us sigui d'utilitat dins de les gairebé 450 aplicacions que hi ha.

Et recomano que naveguis per la seva web i segur que en trobaràs alguna del teu interès.

En conclusió, aquestes són les 10 aplicacions per a Windows desconegudes, però extremadament útils i pràctiques que tots haurien de tenir als seus ordinadors. Des de Wox, que ofereix una millor experiència en la cerca, fins a Autohotkey, que automatitza tasques, aquestes aplicacions segurament et milloraran la teva productivitat i qualitat de treball al teu ordinador.

Descarrega'ls avui i descobreix noves maneres de maximitzar la teva eficiència en la privadesa de la teva llar o de la teva feina!

Manu

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.