Consells per comprar un portàtil d'alta gamma de segona mà

Consells per comprar un portàtil d'alta gamma de segona mà

A l'hora de comprar un portàtil d'elevat preu i si t'agradaria estalviar alguns diners, la millor de les opcions és acudir al mercat d'ocasió.

Això si, per garantir la teva compra hauràs de tenir en compte una sèrie d'aspectes i recomanacions. Per això, en el post d'avui compartim amb tu una sèrie de consells per comprar un portàtil de gamma alta de segona mà.

NOTA: aquests consells et seran útils a l'hora de comprar ultrabooks, portàtils Workstation, portàtils gaming, portàtils MacBook i altres portàtils considerats Premium.

EN QUÈ M’HE DE FIXAR?

Alguns dels dubtes que poden sorgir-te a l'hora de comprar un portàtil d'alta gamma és sobre si funcionarà correctament o sobre si no presentarà errors, fallades o desperfectes.

Per ajudar-te a que puguis fer la compra amb total garantia, a continuació et mostrem alguns dels aspectes que sempre hauràs de tenir en compte:

1.- Especificacions: un portàtil d'alta gamma està construït amb materials d'alta qualitat i sol disposar d'unes bones especificacions tècniques (processador, RAM, disc dur, targeta gràfica, resolució pantalla, ...), però no tots poden ser-te útils. Per això, hauràs de verificar que el portàtil disposi de totes les especificacions que tu necessitis i que siguin suficients per a l'ús que penses donar al portàtil.

2.- Aspecte visual: presta especial atenció a aquest aspecte, ja que ens donarà idea de l'ús que hagi pogut rebre el portàtil. Comprova que no presenti desgastos excessius, petits cops i ni de bon tros trencaments.

3.- Funcionament general: inicia el portàtil i obre diversos programes per verificar que tot funciona de forma òptima.

4.- Contrasenyes: has de verificar si el portàtil disposa d'algun password o contrasenya d'inici. Si és així, sol·licita al venedor que l'elimini o que t’indiqui quina és la contrasenya.

5.- Teclat i trackpad: prova totes i cadascuna de les tecles del portàtil de segona mà que vagis a comprar i verifica que totes estan fermament subjectes. El desgast de les tecles pot ajudar-te a saber si ha rebut molt o poc ús. Així mateix, no oblidis verificar que el trackpad funciona correctament.

6.- Pantalla: segurament un dels aspectes de major importància en un portàtil. Verifica que no presenta ratllades, cops, trencaments, píxels morts, zones fosques, ...

NOTA: descobreix com pots verificar el seu funcionament en "Com comprovar la pantalla d'un portàtil de segona mà”.

7.- Connectors o ports: prova que totes elles funcionen correctament (USB, Ethernet, HDMI, VGA, Thunderbolt, ...).

8.- Wi-Fi i Bluetooth: és important que verifiquis el funcionament de les dues connexions inalambriques.

9.- Bateria: has de realitzar una petita prova de durada de la bateria per verificar que funciona correctament i que la durada de la mateixa és l'òptima. És aconsellable retirar la bateria i comprovar si presenta algun tipus de inflor; de ser així millor desestimar la compra. No oblidis que el portàtil ha d'anar acompanyat del carregador.

NOTA: recomanem la lectura del nostre post "Com comprovar la bateria d'un portàtil de segona mà".

Aprofitem per convidar-te a visitar la nostra botiga online, on podràs comprar tot tipus de portàtils de segona mà d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. Venem portàtils de les millors marques i amb 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.