3 factors claus del futur del gaming

3 factors claus del futur del gaming

Si mirem fa uns anys cap enrere al començament del món dels videojocs podrem veure com ha anat creixent e passos agegantats, especialment a mida que va evolucionant la tecnologia. Els videojocs requereixen cada cop més de més innovacions tecnològiques i inclús la seva demanada està tant extesa que provoca en molts casos manca de suministres en components com processadors o targetes gràfiques.

Si vols aconseguir ordinadors Gaming de segona mà fes clic aquí.

Les exigències gràfiques s’incrementen amb el pas dels anys i el públic busca provar coses noves. Precisament augmentar la interconectivitat i maximitzar sensacions. Cap allà és a on es dirigeix el Gaming en els propers 10 anys.

Interconectivitat

En la interconectivitat el 5G és el gran protagonista, permetent compartir la nostra experiència de joc mb altres jugadors a velocitats molt altes de transferència de daes. S’han acabat coses com el lag o les altes latències, la càrrega de jocs i la fluïdesa ara és molt més ràpida gràcies a les altes freqüències, perquè et facis una idea el 4G arriba fins a 6 Gigahercis de freqüència mentre que el 5G arriba als 100 Gigahercis. Però això no és tot a la tecnologia del 5G, el que fa la gran diferència és la quantitat de dispositius conectats simultàneament a altes velocitats. Això és una lara tatge per lestreaming, els jocs multijugador i sobretot pels jugadors de dispositius mòbils. 

Experiència d’ús

Desde que van començar els jocs en 2D l’experiència era merament gràfica, a la dècada dels 2000 l’experiència gràfica va gafar més protagonisme, desenvolupant tecnologies que permetin adinsar-se més en el joc gràcies a les seves resolucions i minuciosos detalls. Fins la dècada dels 2010 s’ha anat afegint més sensacions auditives i efectes visuals en els jocs. No obstant, segueix essent una experiència similar a fa 20 anys en quant a la immersió es refereix. No ha estat fins fa poc que les companyies han desenvolupat noves tecnologies com la realitat augmentada o la realitat virtual. Aquesta sense dubte és una tecnologia que revoluciona la manera de veure els jocs, ara es pot sentir. Grans sagues de jocs com Skirym, Resident Evil, Minecraft, Fallout, entre altres, estan apostant pels jocs immersius. Les ulleres VR ofereixen una experiència immersiva a nivell visual, però no s’han conformat amb això, hi han nous productes de hardware per fer encara més realista l’esperiència. Es tracta de vestits, guants o armilles hàptics que representen una sensació en el cos segons la vivència del joc, això significa que, si agafes un objecte, la teva mà sentirà la pressió de l’objecte a través del guant hàptic, pel que es converteix en una revolució a nivell d’experiència d’ús donant la possibilitat a infinitats d’aplicacions. 

Modalitat

El sector del gaming estava trigant en fer una transformació en aquest aspecte. Malgrat els jocs es segueixen venent en CD’s més d’hora que tard aquesta modalitat de jocs físics desapareixerà. Empreses amb plataformes com Google Stadia, Steam han apostat pels jocs en línia, a on ja no fa falta que vagis a la botiga a comprar un CD de 60€, ara pots subscriure’t a una plataforma i provar tots els títols que ofereixi aquesta subscripció i tot de manera online.

Aquests 3 factors fan del gaming una revolució mai vista, el gaming 3.0 on s’està integrant més tecnologies en augment com el metaverso, la cripto economia, el concepte “Play to earn”, el Raytracing entre molts altres. A aquesta dècada veurem només el començament del que serà el sector més gran d’oci i entreteniment.

Recorda que a Renuevo pots obtindre un assessorament per comprar el teu nou ordinador Gaming de segona mà. Estàs llest per viure el futur del gaming? Fes click aquí per contactar-nos. 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Jorge.

 

Potser t’interessi:

Com reciclar un portàtil que ja no fas servir?

MacBook Pro VS MacBook Air

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.