Consells per vendre la teva càmera rèflex professional NIKON de segona mà

Consells per vendre la teva càmera rèflex professional NIKON de segona mà

Clic aquí per vendre la teva càmera rèflex Nikon.

Si ets un professional de la fotografia (i fan de Nikon), és evident que t'interessa comptar amb un equip fotogràfic que estigui actualitzat i que compti amb les més recents novetats i funcions. Això si, aquests equips solen ser cars, de manera que si estàs pensant en actualitzar i renovar la teva actual Nikon, una molt bona opció pot ser vendre-la per així guanyar una mica de diners per invertir en el teu nou equip.

Per això, en el post d'avui et mostrem uns interessants consells i trucs per poder vendre la teva rèflex professional Nikon de segona mà al millor preu i amb total garantia.

NOTA: algunes de les rèflex professionals Nikon que pots vendre a la nostra botiga són Nikon D5, Nikon D810A, Nikon D750, Nikon D810, Nikon D4s, Nikon DF, Nikon D800, Nikon D4, Nikon D3s, Nikon D3x, Nikon D700, Nikon D7500 , Nikon D500, Nikon D7200, Nikon D610, ...

VENDRE NIKON PROFESSIONAL DE SEGONA MÀ

Els principals consells i recomanacions per vendre una càmera rèflex professional Nikon són els següents:

1.- Millorar la seva aparença: és important que facis una neteja de la càmera rèflex perquè el seu estat visual sigui l'òptim. Una rèflex ben neta sempre augmenta les teves probabilitats de venda i transmet major garantia; quelcom bàsic al tractar-se d'una rèflex professional.

2.- Sense objectiu: la nostra recomanació és que tractis de vendre la rèflex Nikon sense cap objectiu, ja que és probable que algú que vulgui comprar una Nikon professional ja disposi dels seus propis objectius. Si també vols vendre el teu objectiu, mira de vendre’l de forma individual.

3.- Esbrina el nombre de trets: conèixer el nombre de trets de la teva Nikon Professional, t'ajudarà a saber quin és l'estat real de la rèflex i et permetrà posar un preu de venda d'acord al seu estat. Així mateix, el futur comprador agrairà disposar d'aquesta informació.

NOTA: disposes de més info al nostre vídeo "Com saber els trets que ha fet una càmera rèflex Nikon".

4.- Funcionament correcte: no oblidis revisar el funcionament general de la càmera i que no presenta errors o errors. D'aquesta manera evitaràs futures reclamacions.

5.- Accessoris: sempre que sigui possible afegeix accessoris bàsics (funda, tapes, corretja, ...) així com el carregador de bateria i la seva caixa i manuals originals. Si disposes d'alguna bateria extra, no dubtis a afegir-la.

6.- Venda entre particulars: en ser equips d'elevat preu, presta atenció al lloc escollit per fer la transacció i evita llocs poc públics. També recomanem realitzar un petit contracte de compravenda (dades comprador i venedor, import, data, ...)

7.- Anuncis de qualitat: si tens pensat publicar algun anunci de venda en alguna de les plataformes de segona mà existents, és important que aquest sigui de qualitat. Elabora un text sense faltes d'ortografia, especifica l'estat de conservació de la càmera i realitza fotografies de qualitat.

8.- Preu correcte: és important que estableixis un preu de venda que sigui correcte i competitiu. Pots buscar per internet a quin preu sol vendre el mateix model de rèflex Nikon professional que tu vols vendre.

9.- Garantia i rapidesa: si el que busques és vendre la teva Nikon en un entorn segur, amb les màximes garanties i que et paguin a l'instant, sens dubte la teva millor opció és acudir a alguna botiga de segona mà.

Aprofitem per informar-te que a Renuevo estem especialitzats en la compra de tot tipus de càmeres rèflex de segona mà de les principals marques (Nikon, Canon, Sony, Pentax, Olympus, ...).

I ara, si ho desitja pots vendre online la teva càmera fotogràfica d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. Oferim el millor preu de mercat i et paguem a 24 hores.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar una càmera Nikon de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.