Ploma Montblanc Ferrari, homenatge a tota una llegenda

Ploma Montblanc Ferrari, homenatge a tota una llegenda

En honor al 70è aniversari de la firma Ferrari, Montblanc elabora un article d'escriptura Grans Personalitats que homenatja l'esperit pioner, home de negocis, pilot de carreres i fundador de la mítica escuderia, Enzo Ferrari, visionari de gran influència al món automobilístic qui va crear un imperi el nom del qual és sinònim dels més alts estàndards de qualitat i prestigi del món.

La icònica marca de l'automobilisme, Ferrari, s'alia amb Montblanc en una edició especial amb l'estrella groga, color particular de la ciutat que el va veure néixer, Mòdena i el Rosso 70 Anni al cos de la ploma per commemorar els anys de creació de la companyia.

Montblanc es delecta en aquesta edició creant nombrosos detalls de la vida del fundador de Ferrari que van ser crucials per convertir-lo en la llegenda i mite que és actualment.

L'emblema de Montblanc amb fons groc a la corona del caputxó suggereix la graella d'un cotxe d'època i a la part del darrere de la tapa, el logotip més emblemàtic de Ferrari i el "Cavallino Rampante", proposta de la mare del cèlebre pilot Francesco Baracca per a atorgar-li bona sort pel simbolisme de valentia i domini del l’animal.

El clip de metall de la ploma conté una de les cites més famoses d'Enzo: "No pots descriure la passió, només la pots viure". Als laterals del caputxó es poden visualitzar 6 línies representant els 12 cilindres dels seus primers dissenys del model 125 S V12.

El plomí incorpora gravat el volant de tres radis del mític prototip de Ferrari 250 GTO, considerat com un dels millors esportius de tots els temps.

A la part final del cos de la ploma, es detallen dues dates singulars, el dia del seu naixement, el 18 de febrer de 1898 i quan va guanyar la seva primera cursa el 1923 com a pilot d'Alfa Romeo.

La ploma Montblanc del "Commendatore", sobrenom que li van posar els seus empleats i col·legues pels seus alts nivells d'exigència i perfeccionisme, es va llançar per primera vegada el 2013, fabricant-se únicament 1.898 unitats com a detall de la data de naixement, per la qual cosa és considerada una peça d'escriptura exclusiva molt buscada entre els col·leccionistes, una excel·lent opció per a aquells que aprecien l'art d'escriure i els automòbils de luxe com els Ferrari.

Adrià

Productes relacionats

Ploma Montblanc Ed....
Venut
Escriptura E355013

Ploma Montblanc Ed. Limitada Enzo Ferrari

1.199,00 €
IVA inclòs
Ploma Montblanc Ed. Limitada Enzo Ferrari Ref: E355013. Estatat de conservacion: NOU A ESTRENAR , NO PRECINTAT. La caputxa del caputxó ostenta l'emblema Montblanc incrustat sobre una superfície groga a la reixeta de metall. El clip, elaborat amb metall, està adornat amb la famosa frase d'Enzo: "You cannot descriu passion, you can only live it". La part...

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.