Montblanc Escriptors: Una mirada a l’edició limitada Virginia Woolf

Montblanc Escriptors: Una mirada a l’edició limitada Virginia Woolf

Dels articles d’escriptura col·leccionables, poques edicions limitades són tan esperades i atrauen tanta atenció com els llançaments de l’edició limitada escriptors de Montblanc. Amb aquests articles la firma de l’estrella rendeix homenatge a la vida i obra de novel·listes i poetes més galardonats del món sencer.

Montblanc ha demostrat passió per l’art de l’escriptura desde els seus inicis, però a 2006 va posar a la venda 16.000 plomas estilogràfiques tribut a The Waves (Les Onades) de Virginia Woolf.

Però qui va ser Woolf ? Aquesta escriptora britànica es va convertir en una figura clau en el modernisme literari del siglo XX i és considerada com una de les precursores del feminisme. Pràcticament totes les seves obres tenen una caràcter autobiogràfic i la seva prosa es va caracteritzar per un estil que recordava a la poesia més que per preocupar-se de l’acció narrativa evocant una nova experiència literària.

Una ploma difícil d’aconseguir

Aquesta edició limitada està a la llista de desitjos de molts, malgrat no tots podran complir el seu objectiu. Actualment, com passa amb moltes edicions especials, no podem aconseguir-la a la pàgina oficial de Montblanc pel que només ens queda optar per trobar-la al mercat de segona mà

Un disseny perfecte

Montblanc va incorporar referències de la vida de Woolf de manera discreta però eficaç. El seu ergonòmic cos porta un patró que fa referència a Les Onades, en el plomí trobarem els dos oms sota els quals està enterrada i al dom un autògraf de l’escritora.

Virginia va dedicar la seva vida i obra a trencar els esquemes, es va nodrir del cercle de Bloomsbury junt a artistes, escriptors i intel·lectuals humanistes i liberals que rebutjaven la moral de l’època victoriana i va crear un llaç atemporal amb els seus lectors. Montblanc li ha rendit un just homenatge amb l’element perfecte per a ella, una ploma. 

Troba la ploma Montblanc Escriptors Virginia Woolf

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit.

Potser t’interessi:

5 edicions limitades que no et pots perdre

Les 4 plomas Montblanc més luxoses i exclusives

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.